Florile pe care să le oferi femeilor, în funcție de personalitatea ei. Ce alegeri surprinzătoare

Florile pe care să le oferi femeilor, în funcție de personalitatea ei. Ce alegeri surprinzătoare
Cu ce flori o cucerești în funcție de personalitatea ei?

Majoritatea oamenilor se gândesc la gazdă atunci când merg în vizită, iar în dreptul femeilor este cel mai simplu să oferi un buchet de flori. Cum să nu greșești în acest pas? Ce flori trebuie să oferi în funcție de personalitatea ei?

Florile pe care să le alegi în funcție de personalitatea femeilor

Florile reprezintă puritate, iubire și respect pentru cel căruia i le oferi. Întotdeauna va fi apreciat un astfel de gest indiferent dacă mergi în vizită la o prietenă de familie sau dacă vrei să cucerești pe cineva.

Bărbații care oferă flori sunt des puși în încurcătură pentru că nu găsesc ceea ce vor la florării sau nu știu nici măcar spre ce opțiune se îndreaptă. Un buchet perfect este ales în funcție de personalitatea femeii. În modul acesta poți să eviți alegerile făcute greșit. Aici avem trei categorii de care trebuie să se țină cont:

  • buchete de flori mai voluminoase
  • buchete de flori deschise (alb sau culori pale)
  • buchete extrem de simple

Ce fori trebuie să cumperi în funcție de eveniment?

Prima categorie este pentru femei cu un caracter blând pe care vrei să le cucerești prin măestria florilor alese, următoarea este potrivită unor femei extrem de vesele și extrovertite, iar a treia pentru femeile elegante care adoră simplitatea și sunt atente la detalii.

Un alt detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere este evenimentul sărbătorit sau ocazia pentru care o vizitezi. De exemplu, dacă este o zi oarecare și vrei să-ți surprinzi partenera este în regulă să alegi flori de sezon.

Dacă este vorba despre o zi de naștere, florile perfecte sunt: trandafirii, crinii sau bujorii. Pentru ocazii precum nunțile poți să alegi orhidee, crini sau cale de culoare albă, iar la aniversări de căsătorie este indicat să te duci cu flori de culoare deschisă (roz pal, alb sau galben).

Pentru un botez vei ține cont de sexul copilului când vei alege florile, iar o variantă de ajutor este cea online, pentru a fi sigur că buchetul de flori este pe gustul persoanei pe care îți dorești să o dai pe spate.

Alături de buchetul de flori poate fi adăugat un dar în funcție de eveniment sau o cadou mic precum ciocolata sau o sticlă de vin. Acesta este un pachet standard de oferit unei femei în vizită, dar este potrivit și toată lumea va fi încântată de acesta. Cu siguranță nu vei face o impresie proastă.