Florile lunii august. Ce trebuie să ai în casă sau în curte până la finalul verii

Florile lunii august. Ce trebuie să ai în casă sau în curte până la finalul verii
Ce flori nu trebuie să îți lipsească în luna august

Luna august aduce în atenția grădinarilor unele dintre cele mai frumoase flori, așa că trebuie neapărat să profiți de această perioadă pentru a avea o curte sau o locuință colorată. Toată lumea o să îți admire talentul la grădinărit!

Ce flori trebuie să ai în grădină sau în locuință. O să te surprindă cu frumusețea lor

Fiecare luna are parte de plantele sale superbe, dar în august parcă grădina prinde viață! În cazul în care îți dorești să ai parte de puțină culoare, alege câteva flori ce o să îi lase pe invitații tăi cu gura cascată. Natura este mereu alegerea potrivită pentru decor!

Pe lângă faptul că are un miros ce o să te zăpăcească, lavanda oferă mereu un strop de culoare dacă o cultivi în propria grădină. Aceasta are numeroase beneficii asupra sănătății, așa că este important să profiți și să alegi această floare minunată în luna august.

Flori pentru luna august. Sunt ușor de întreținut

Este important ca lavanda să fie pusă într-un loc cu mult soare, iar solul să fie unul nisipos și bine afânat. Totuși, această plantă poate să fie crescută și în locuință dacă i se oferă condițiile necesare pentru a rezista și la un alt mediu. 

Floarea-soarelui este o plantă iubită de toată lumea, așa că este foarte probabil ca buchetele din florării să te cucerească dacă o observi. Această floare poate să fie crescută chiar la tine acasă, așa că nu este nevoie să cumperi cadouri scumpe pentru femeile dragi din viața ta când le poți oferi rodul muncii tale.

Ținând cont că floarea iubește căldura, ea poate să fie plantată chiar la tine în grădină, cu un efort minim! În plus, toată familia se va bucura în momentul în care o să pui pe masă semințe de floarea-soarelui, preferate de foarte mulți români.

Trucuri pentru casă și grădină. Ce flori nu trebuie să îți lipsească

Regina nopții îți va înfrumuseța pe loc locuința. Aceasta poate să fie plantată la tine în casă, sau în grădină, fiind alegerea perfectă în momentul în care îți dorești ca un loc să prindă viață și să te surprindă cu frumusețea sa.

Această plantă își deschide florile doar seara, așa că este important să o cultivi în cazul în care îți dorești să te bucuri de o seară răcoroasă, într-o grădină inedită. Regina nopții are nevoie de o cantitate moderată de apă și trebuie să profite din plin de razele soarelui, dar rezistă și în spații semiumbrite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI