Florile care rezistă două săptămâni în vază. Secretul lor, ce poate trăi și 20 de zile

Florile care rezistă două săptămâni în vază. Secretul lor, ce poate trăi și 20 de zile
Florile care rezistă și două săptămâni în vază

Ce flori rezistă chiar și două săptămâni în vază? Acestea au un secret deosebit și sunt plăcute de multe doamne și domnișoare. Ele pot trăi și 20 de zile în casa ta. Despre ce este vorba?

Florile care rezistă 20 de zile în vază: sunt admirate de mulți

Mulți dintre oameni preferă să-și îmbogățească locuința cu flori. Aceștia se împart în două categorii: cei care le iubesc și adoră să le îngrijească și cei care se bucură în principal de nota de culoare și prospețime oferită unei camere.

Indiferent de categorie cu toții ar prefera ca cele pe care le primesc și sunt puse în vază să aibă o durată de viață mult mai lungă. Există totuși flori care pot rezista chiar și 20 de zile, timp în care desigur e nevoie să ai constant grijă de ele.

Trebuie să le cureți și să le schimbi apa pe cât de des este nevoie. Ai mai jos un top al florilor pe care chiar și tăiate le poți avea mai mult în vizorul tău! La toate trebuie să ai grijă la anumite detalii. Multe dintre ele trebuie să fie ținute la loc uscat, departe de o sursă de căldură pentru a nu se usca.

Care sunt cele mai potrivite alegeri?

Crizantemele – Sunt populare toamna și sunt o alegere excelentă pentru un cadou pentru cineva drag. Florile durează și câteva săptămâni, vin într-o varietate de culori și forme diverse de petale, dar trebuie să ai grijă să nu le ții la soare.

Orhidee – Orhideea este o plantă fină și elegantă care durează chiar și luni de zile dacă este îngrijită corespunzător. E recomandat să cauți soiuri precum cymbidium sau anthurium pentru că acestea durează cel mai mult. Nu trebuie să o ții aproape de o sursă de căldură pentru că riscă să se usuce imediat. Curăță frunzele cât mai des de praf și alungă frunzulițele uscate.

Garoafe – Garoafele sunt predestinate evenimentelor tragice, se spune în popor. Cu toate astea există oameni care le iubesc în afara acestor cazuri. Ele pot dura chiar și trei săptămâni într-o vază, dacă sunt îngrijite corect. Sunt unele din cele mai versatile flori și vin în culori nenumărate.

Cârciumărese – Sunt preferate de polenizatori și pot avea culori flori: violete, roșii, portocalii, albe, roz sau galbene. Acestea durează și 12 zile într-o vază. Trebuie să nu uiți să le ții la lumină pentru că o adoră și astfel se îmbogățesc pe zi ce trece.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI