28 oct. 2024 | 12:52

Florentin Petre, prima reacție după ce a fost filmat cum plângea pe marginea terenului la Sibiu în timp ce fanii lui Dinamo cântau în tribune

Sport
Florentin Petre, prima reacție după ce a fost filmat cum plângea pe marginea terenului la Sibiu în timp ce fanii lui Dinamo cântau în tribune

Meciul de la Sibiu, disputat pe 26 octombrie 2024, între FC Hermannstadt și Dinamo București, a oferit un moment emoționant aproape de fluierul de final al arbitrului.

În timp ce suporterii dinamoviști fredonau din tribune un cântec pe care îl rostest la finalul fiecărei partide, fie ea disputată acasă sau în deplasare, Florentin Petre, antrenorul secund al echipei din Capitală, a fost surprins de camerele de filmat pe marginea terenului, în timp ce plânge.

Momentul emoționant s-a viralizat rapid, iar la mai bine de 24 de ore după ce partida de la Sibiu s-a încheiat, antrenorul secund de la Dinamo București a postat pe Facebook un mesaj prin care a încercat să explice de ce i-au dat lacrimile.

Florentin Petre, în lacrimi la Sibiu

Printre altele, Florentin Petre a afirmat că la Dinamo se simte ca acasă și că le mulțumește tuturor pentru încrederea pe care i-au acodat-o întotdeauna.

Iată mai jos ce a scris Florentin Petre pe Facebook:

„Dragi dinamoviști, vreau să împărtășesc câteva gânduri din inima mea, în urma unui moment care a însemnat enorm pentru mine, nu doar ca antrenor, ci ca om crescut cu sânge alb-roșu. Victoria din ultima etapă a fost o bucurie, dar emoția aceea pe care am simțit-o, auzindu-vă cântând cu atâta pasiune pentru Dinamo, a fost ceva ce cuvintele cu greu pot descrie. În acel moment, lacrimile au venit pentru că acolo, pe teren, în fața voastră, eram acasă, între ai mei.

Aș vrea să le mulțumesc din suflet lui Zeljko Kopic, antrenorul nostru principal, pentru că îmi arată zilnic încredere și îmi oferă sprijinul său, ca un adevărat camarad. Aș vrea să-i mulțumesc și președintelui nostru, Andrei Nicolescu, alături de întregul staff tehnic, pentru susținerea lor continuă și pentru că împărtășim același vis: acela de a readuce Dinamo acolo unde îi este locul. În spatele fiecărui pas, fiecărui antrenament și fiecărei lupte pe care o dăm, stă această echipă unită și determinată, oameni care pun suflet și luptă alături de noi, zi de zi.

Vă mulțumesc vouă, tuturor celor care ne-ați încurajat și ați fost alături de noi, pentru fiecare mesaj și pentru energia pe care o simțim din tribune și de pe rețele. În momentele dificile, gândul la voi ne întărește, iar în momentele de bucurie, voi ne faceți să simțim ce înseamnă să joci cu sufletul pentru Dinamo. Suntem împreună în această luptă, uniți de aceeași dorință, același spirit și același vis.

Hai Dinamo, mereu împreună, prin victorii și greutăți, ca o adevărată familie!”