Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat. Cum și-au împărțit averea Victor și Elena

Autor: Alexandra Chivu - 09:09, 15 iul. 2019
Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat. Cum și-au împărțit averea Victor și Elena

Fiul premierului Viorica Dăncilă, Victor, a divorțat de soția sa, Elena. Cum și-au împărțit cei doi averea? Ce arată declarația de avere?

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a divorțat. Cum și-au împărțit averea

Victor Dăncilă, fiul premierului României, a divorțat de soția sa, Elena, iar acum au fost nevoiți să-și împartă bunurile. Acesta și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, ce diferă de cea a soției sale. Conform wowbiz.ro, fiul premierului a rămas cu un apartament de 70 mp în Capitală, obținut în 2013 prin donație, și un autoturism Volkswagen Passat din 2017 în vreme ce Elena Dăncilă a rămas doar cu un imobil de 45 mp cumpărat în 2016. Cei doi au trecut, însă, pe declarația de avere și suma de 27.000 de lei provenită de pe urma închirierii garsonierei.

Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat. Cum și-au împărțit averea Victor și Elena
Victor și Elena Dăncilă au divorțat, iar acum au fost nevoiți să-și împartă bunurile

Divorțul dintre cei doi pare imprevizibil, mai ales luând în considerare declarația Elenei din ziua în care și-a unit destinul cu al lui Victor. „Am trăit cea mai frumoasă zi din viața mea! Fiul meu, Victor, și-a unit destinul alături de Elena, înconjurați de nași, familie și prieteni. Îmi doresc ca zilele lor să fie și de acum înainte la fel de minunate și unice cum a fost această zi. Să fie sănătoși, veseli și fericiți, iar armonia și dragostea să le călăuzească pașii”, spunea atunci Elena.

Despre fosta noră a premierului României

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă ocupă funcția de consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5. Conform declarației sale de avere, în luna ianuarie a anului 2017, deținea, împreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu, a adăugat un alt apartament, 10.000 de lei și 5.000 de euro în conturi bancare. În luna mai, a mai apărut și un Volswagen Passat, care acum, după divorț, a ajuns la Victor Dăncilă. De asemenea, femeia a declarat venituri de 8.400 de lei pentru primele cinci luni în care s-a aflat în funcția de consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI