Fiul Ralucăi Podea, la un pas de moarte. A fost operat de apendicită și au apărut complicații

Fiul Ralucăi Podea, la un pas de moarte. A fost operat de apendicită și au apărut complicații
Fiul Ralucai Podea, la un pas de moarte

Raluca Podea, cea care în 2019 a participat la emisiunea Masterchef, a trecut prin clipe grele cu fiul ei, David, în vârstă de 12 ani. Aceasta a fost nevoită să-și dea toată agoniseala câștigată din acel concurs, dar și să își vândă mașina, întrucât a avut grave probleme de sănătate.

Fiul Ralucăi Podea, la un pas de moarte

Micuțul s-a aflat la un pas de moarte, în urma unei banale de apendicită.

 ”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca Podea pentru Click!.

Deoarece intervențiile au fost făcute la un spital privat, femeia a fost nevoită să plătească suma de 10.000 de euro pentru copilul ei.

„Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef, aștia au fost banii!”, a mai declarat ea.

Raluca Podea, mamă singură

De menționat este că Raluca Podea își crește singură băiețelul. Acesta a născut copilul la vârsta de 21 de ani. Potrivit spuselor Ralucăi Podea, pe tatăl copilului, Valentin, nu l-a mai interesat de copil. În plus, el urmează să se căsătorească curând cu altă vedetă, și anume Irina Pvlenco, fosta solistă a trupei Sweet Kiss.

Se cunoaște faptul că Raluca Podea, în vârstă de 33 de ani, este rivala lui Brigitte Pastramă, Raluca fiind fosta iubită a iubită a soțului lui Brigitte. Scandalul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă s-au amenințat mult timp, iar cele două au ajuns chiar la Poliție.

“Eu i-am dat în judecată și pe ea, și pe el le-am făcut plângere penală pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul inepții despre mine. Mi-au zis o să-ți arătm noi ție, o să vezi tu…! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul. Le cer daune morale de 100.000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității”, a spus Raluca Podea la acel moment.

„Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei”, a spus și Brigitte. Brigitte crede cu tărie că Raluca Podea încă mai încearcă să-i fure bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI