Andrei Caramitru, dovadă de dispreț și ură față de miile de protestatari: „Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”

Andrei Caramitru, dovadă de dispreț și ură față de miile de protestatari: „Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”
Andrei Caramitru îi umilește pe protestatari Sursă foto: g4media.ro

Tensiune mare în contextul protestelor din toată țara. Ieri a avut loc de-a doua zi de proteste, motiv de reală îngrijorare pentru autorități, medici, dar și oameni de rând. Din păcate, situația este una extremă, în care cetățenii nu mai văd luminița de la capătul tunelului. În urma manifestațiilor violente, fostul consilier politic al președintelui USR, Andrei Caramitru, a lansat luni seară o serie de acuzații umilitoare la adresa protestanților adunați pe străzi.

Cum privește un membru USR oamenii care au ieșit pentru a-și apăra drepturile

Modul în care Andrei Caramitru a ales să-și exprime dezacordul față de oamenii care au ieșit în stradă a zguduit o întreagă țara. Fiul actorului Ion Caramitru nu este la prima scăpare de acest gen, iar tatăl său a recunoscut în repetate rânduri. Din păcate, în urma protestelor din ultimele două zile, membru USR și-a dat din nou arama pe față, trădând buna educație pe care a primit-o în casa părintească.

Consilierul lui Dan Barna a criticat în termeni duri scenele violente din stradă, în care oamenii s-au adunat într-un loc, fără măcar a purta mască. Acesta afirmă că acest val de proteste se va traduce în val de îmbolnăviri în următoarele două săptămâni.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor.
Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou in seara asta când băiatul se va întoarce de la protest.

Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce in case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a spus reprezentantul USR cu puțin timp în urmă.

Cum privește Ion Caramitru gafele fiului său

Andrei Caramitru nu este la prima greșeală de acest fel. Aroganța și lipsa de diplomație sunt la ele acasă în multe situații referitoare la evenimentele la care românii participă în număr mare.

În urmă cu ceva timp, economistul Andrei Caramitru a comparat plecarea românilor în străinătate cu Holocaustul. La acel moment, tatăl său, marele actor Ion Caramitru, a ieșit în public pentru a-și cere scuze în fața oamenilor și pentru a explica gestul fiului său.

„Sunt foarte mândru de fiul meu și de mine, pentru că am putut să le ofer băieților mei o educație potrivită […] Andrei a exagerat mult, eu l-am certat pentru o scăpare inadmisibilă pentru un om de 43 de ani cu educația lui. În febrilitatea asta care îl agită și nu e de bun augur a folosit total impropriu un cuvânt care spune un singur lucru: Holocaust. Asta a fost o gafă de proporții cosmice”, a spus Ion Caramitru la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI