Fiul lui Tily Niculae s-a ars. Cum se simte micuțul: ”Când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează inima”

de: Alexandra Chivu
29 04. 2021

Actrița Tily Niculae a trecut prin momente de panică după ce fiul ei a suferit o arsură de gradul 2. Băiatul se afla în grija bunicilor lui în momentul în care a avut loc tragedia.

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2 pe mână

Fiul artistei se juca cu butoanele de la aragaz, iar în momentul următor oala de ciorbă fierbinte de pe aragaz a căzut peste acesta. Micuțul a fost dus de urgență la spital, iar medicii au transmis celor prezenți că a suferit o arsură de gradul 2 pe mâna stângă.

„Săptămâna trecută am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA când am auzit-o pe mama: «Vino ACASĂ, ACUM!» (…) Până îți vezi copilul, când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează INIMA! Arsură de gradul 2 pe mâna stângă. Dumnezeu a fost lângă copilul nostru și lichidul fierbinte nu i-a căzut pe față sau pe ochi. Atenția voastră la story-urile mele m-a ajutat să acționez rapid și să ajung la spital.

Acolo, medicii m-au liniștit și mi-au zis ce trebuie să fac pas cu pas. Toata săptămâna, la fiecare schimbare de pansament, mă rugam și imploram să nu îl infectez printr-o atingere nepotrivită, dar mai ales să nu îl rănesc pe zona arsă”, a povestit vedeta pe Instagram.

„Fiind pandemie, nu m-am putut «plimba» pentru schimbarea pansamentelor prin spital. Am fost nevoită să fac acest lucru singură! Când vedeam cum i se lipește pansamentul de carne simțeam cum îmi vine să urlu. Plângeam în casă și mă gândeam la tragedia reală a altor mame!”, a continuat ea.

Actrița a pierdut trei sarcini, a vrut să divorțeze, dar acum este bine

Tily a pierdut trei sarcini, a vrut să divorțeze de mai multe ori, ba chiar își părăsise familia ca să scape de boala care o macină, psoriazis. După toate chinurile pe care le-a îndurat, a apărut și o rază de speranță în viața sa. Atunci a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Micuțul s-a născut sănătos, la termen și a primit o notă mare din partea medicilor.