Fiul lui Nicolae Botgros s-a căsătorit. Gestul făcut de cântăreţ în ziua cea mare, momentul trist de la eveniment

Fiul lui Nicolae Botgros s-a căsătorit. Gestul făcut de cântăreţ în ziua cea mare, momentul trist de la eveniment
Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, s-a casatorit

Bucurie mare în familia celebrului Nicolae Botgros. Fiul dirijorului, Corneliu, a luat decizia de a se căsători cu aleasa inimii sale. După o nuntă ca în povești, familia Botgros a făcut un gest incredibil în onoarea regretatei Lidia Bejenaru, mama fiului artistului.

Corneliu Botgros, fiul marelui dirijor, s-a însurat

Nicolae Botgros are toate motivele să fie fericit, acum că a devenit socru mare. Corneliu Botgros, fiul faimosului dirijor, s-a însurat cu logodnica lui, femeia alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții.

Cei doi tineri amorezi au avut parte de o nuntă ca în povești, cu invitați aleși pe sprânceană, băuturi luxoase, muzică de calitate și preparate culinare de cinci stele. Nicolae Botgros nu a lipsit nici el de pe scenă, fiind alături de fiul său în cea mai importantă zi a vieții sale.

Artista Mariana Ionescu Căpitănescu a distribuit pe rețelele sociale o serie de fotografii emoționante de la nunta anului, interpreta fiind o prietenă bună a familiei Botgros.

Fanii dirijorului Nicolae Botgros au fost impresionați de gestul incredibil pe care fiul său, Corneliu, și mireasa lui l-au făcut, chiar în ziua nunții.

Cei doi au mers, acompaniați de familie și apropiați, la mormântul regretatei Lidia Bejenaru Botgros, fosta soție a dirijorului, pentru un moment de reculegere.

Mirii au mers la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros, regretata soție a lui Nicolae Botgros

Mariana Ionescu Căpitănescu a imortalizat momentul în care familia Botgros a fost prezentă la mormântul Lidiei Bejenaru din Chișinău, păstrând un moment solemn de tăcere, ca omagiu adus fostei soții a marelui artist.

Îmbrăcați în haine de nuntă, socrul mare, mirele, mireasa și câțiva prieteni apropiați s-au rugat pentru odihna sufletului regretatei artiste de muzică populară, la mormântul ei plin cu flori.

„Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros.”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei cu pricina.

Lidia Bejenaru Botgros a murit în vara anului 2021, după ce a fost răpusă de problemele grave de sănătate de care suferea.

Violonistul Corneliu Botgros a ținut morțiș să viziteze locul de veci al mamei sale, în ziua nunții sale, îndurerat de faptul că femeia care l-a adus pe lume nu i-a putut fi alături, fizic, în cea mai fericită zi a vieții lui.