Fiul lui Brigitte Pastramă, reacție fără precedent. Ce a spus despre mama sa, după filmul agresării

Ce spune fiul Brigittei despre bătaia primită de mama sa de la Florin Pastramă

Imaginile cu soții Pastramă într-o postură cum nimeni n-ar fi crezut au ajuns rapid virale. Fiul lui Brigitte ia atitudine și vine cu prima părere despre bătaia pe care actualul soț al mamei sale i-a „administrat-o”. Ce spune tânărul?

Fiul lui Brigitte, despre bătaia primită de mama sa de la actualul soț

Fiul Brigittei își întoarce privirea de la scandalul cu mama sa și se implică în cel pe care acesta îl are cu actualul soț. Imaginile în care bruneta este bătută de Florin au devenit rapid virale. La nici o lună după ce și-a reclamat fiul la poliție, Brigitte este din nou în centrul atenției. Scenele în care aceasta era agresată psihic și fizic de actualul partener s-au derulat în toiul zile chiar în shaormeria pe care o dețin cei doi în zona Fundeni. Nu se știe de la ce a pornit totul, dar e clar că ceva grav s-a întâmplat, mai ales că Florin este cunoscut ca fiind un personaj destul de temperat.

La întreaga scenă a participat o angajată care a fost rapid dată afară din incintă în momentul în care a încercat să intervină. Întrebat despre Florin, Robert a avut mereu numai cuvinte de laudă, susținând chiar că el este cel care de cele mai multe ori a dus-o pe mama sa pe un făgaș normal. Acum, tânărul își susține părerea, chiar și după cele văzute, dând vina pe cea care i-a dat viață. Brigitte, care deseori a fost prima care a avut ceva de infirmat sau confirmat, a tăcut în privința acestui subiect.

Robert Sfăt, despre bătaia primită de mama sa de la actualul soț
Robert Sfăt, despre bătaia primită de mama sa de la actualul soț

„Dacă a reușit să îl scoată așa din sărite…”

„Mama are personalitate puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face dramă și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e viceversa. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu, încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite”
Robert Sfăt (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI