EXCLUSIV Cum și-a trădat fiul lui Brigitte Sfăt mama! Fosta soție a lui Ilie Năstase poate rămâne și fără copii, și fără bani

EXCLUSIV Cum și-a trădat fiul lui Brigitte Sfăt mama! Fosta soție a lui Ilie Năstase poate rămâne și fără copii, și fără bani

Brigitte Sfăt are de ce să se teamă. Fiul său, Robert, s-a aliat cu fostul soț al brunetei, Ovidiu Sfât și, împreună, au pus la cale un plan pentru a pune mâna pe banii acesteia.

Scandal cu bătăi între Brigitte și fiul său

În urmă cu aproape o lună, fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut plângere la poliție, acuzându-și fiul că a vandalizat casa împreună cu câțiva prieteni, a lovit-o și i-a furat mașina. Ba mai mult, focoasa brunetă susține că Robert a consuma substanțe interzise, motiv pentru care poliția a cerut efectuarea unei analize de sânge la INML.

Imediat după incident, Brigitte a strâns hainele fiului său și l-a dat afară din casă, argumentând că nu îl mai poate lăsa să îi distrugă liniștea și agoniseala, dar și că s-a săturat să îi ierte toate greșelile. De atunci, Robert a făcut turul televiziunilor și a scos la iveală toate secretele familiei sale: că până la vârsta de 14 ani a fost crescut de bunici și nu și-a văzut mai deloc mama, că el și Brigitte nu au deloc o relație bună însă, mai ales că aceasta nu i-a dat partea lui de moștenire.

EXCLUSIV Cum și-a trădat fiul lui Brigitte Sfăt mama! Fosta soție a lui Ilie Năstase poate rămâne și fără copii, și fără bani
Octavian Torj și Sarah, fiica pe care o are împreună cu Brigitte

Robert este fiul focoasei brunete cu Octavian Sfăt, un om de afaceri din Timișoara, care a murit în urma unui infarct, lăsând în urma lui o moștenire considerabilă, care a fost împărțită între Brigitte și fiul ei. Pentru că tânărul avea doi ani în momentul mortii afaceristului, de toate afacerile a avut grijă Brigitte, urmând ca la vârsta majoratului să îi dea acestuia partea lui de avere.

S-a aliat cu fostul soț al mamei sale

Numai că acest lucru nu s-a întâmplat, iar tânărul de 22 de ani își cere drepturile și își acuză mama că l-a furat. Brigitte, la rândul ei, încearcă să nu își atace fiul și susține că îi va da acestuia ce i se cuvine numai în momentul în care va demonstra că nu va sparge toți banii. Fosta soție a lui Ilie Năstase face tot posibilul să se împace cu fiul său, însă acesta nici nu vrea să audă și amenință că o va da pe Brigitte în judecată. Impact.ro are detalii de ultimă oră despre acest scandal.

“Ovidiu Torj este cel care îi spală creierul lui Robert. El, câțiva prieteni, câțiva oameni de televiziune. Dar în special Ovidiu, care este fostul soț al mamei sale. Bărbatul i-a oferit un apartament lui Robert, i-a oferit bani, i-a spus că se va asigura să nu îi lipsească nimic, i-a propus și să îl ajute cu bani pentru a-și da mama în judecată. Băiatul greșește că s-a întors împotriva mamei sale, mai ales că Torj vrea doar să o șicaneze pe Brigitte, nu este el prea interesat de soarta lui Robert”, ne-au mărturisit surse apropiate familiei Sfăt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI