Fiul lui Alexandru Rafila are Covid-19. Detalii de ultimă oră

Fiul lui Alexandru Rafila are Covid-19. Detalii de ultimă oră
Fiul lui Alexandru Rafila are covid-19

Veste bombă în politica românească. Fiul ministrului Sănătății Alexandru Rafila a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. Oficialul țării a fost întrebat la Centrul de Vaccinare de la Palatul Copiilor dacă și-a imunizat copilul, iar răspunsul său i-a uimit pe jurnaliști.

Fiul ministrului Sănății, infectat cu COVID

Alexandru Rafila a primit o veste neplăcută, întrucât fiul său a fost infectat cu virusul COVID-19. Ministrul Sănătății a fost întrebat la Centrul de Vaccinare de la Palatul Copiilor dacă și-a imunizat băiatul, iar răspunsul oficialului i-a surprins pe toți.

Alexandru Rafila a mărturisit că nu a apucat să-și vaccineze fiul, deoarece acesta a fost testat pozitiv, în urmă cu puțin timp. Cu toate acestea, oficialul i-a asigurat pe români că fiul său se va vaccina, după ce se va vindeca. Fiul lui Rafila iese din izolare luni, pe data de 31 ianuarie.

„Eu am spus încă de săptămâna trecută că doresc să îl vaccinez, el chiar mă întreabă când îl vaccinez. Exact în ziua când am făcut această declarație a fost testat pozitiv. Ulterior o să facă acest lucru (n.r – să se vaccineze), în mod evident!”, a răspuns ministrul Sănătății Alexandru Rafila, notează cei de la Antena 3.

„Copiii sunt constrânşi să stea în casă!”

Fiul cel mic al lui Alexandru Rafila are 10 ani, iar, pentru el, școala online a însemnat o adevărată provocare, precum și pentru toți elevii care au fost nevoiți să învețe de acasă, din fața calculatoarelor.

Potrivit ministrului Sănătății, restricţiile impuse în timpul stării de urgenţă i-ar fi schimbat programul fiului său. În acest context, profesorul Alexandru Rafila este de părere că părinții ar trebui să încurajeze mişcarea și exerciţiile fizice pentru cei mici, respectând, binențeles, regulile de distanţare socială.

„Cel mic are zece ani. E o problemă. Stă, de obicei, cu bunicii, şi vă daţi seama, ei sunt constrânşi să stea în casă, practic nu pot ieşi decât două ore pe zi şi e o problemă legată de nevoia lui de a se mişca.

De asta spun că sunt multe lucruri care ar putea fi îmbunătăţite. Cred că trebuie să ne gândim foarte serios la încurajarea activităţii fizice în această perioadă; se poate gândi un set de măsuri în acest sens”, a declarat Alexandru Rafila, într-un interviu acordat celor de la DC News.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a dezvăluit, de asemenea, faptul că fiul său este unul dintre cei mai fideli telespectatori de-ai săi, mai ales pentru că nu pierde nicio apariție televizată de-a tatălui său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI