11 iul. 2022 | 10:58

Fiul Elodiei Ghinescu cu Cristian Cioacă, decizie radicală după împlinirea majoratului. Ce va face

Social
Fiul Elodiei Ghinescu cu Cristian Cioacă, decizie radicală după împlinirea majoratului. Ce va face
Cristian Cioaca, Elodia Ghinescu si fiul lor, Patrick

Fiul Elodiei Ghinescu cu Cristian Cioacă va lua o decizie radicală după împlinirea majoratului. Acum 15 ani, avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă din orașul Braşov. În urma numeroaselor cercetări, anchetatorii au stabilit că femeia a fost ucisă de soţul ei, Cristian Cioacă. Ce va face Patrick, vedeți în rândurile de mai jos.

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a luat decizia. Ce va face Patrick când va împlini 18 ani

Patrick avea doar doi ani când mama sa, Elodia Ghinescu, a dispărut. Acum, acesta se apropie de vârsta de 18 ani și a luat o decizie care-l va afecta tare pe Cristian Cioacă. Cazul Elodiei a fost extrem de mediatizat, însă, cu toate astea, ea nu a mai fost găsită nici vie, nici moartă.

Toate probele găsite de anchetatori au condus înspre soțul femeii, Cristian Cioacă. Acesta a fost închis, iar Patrick a ajuns în grija unei mătuși din partea tatălui său.

Ce s-a hotărât Patrick să facă

Acum, băiatul are 17 ani și a decis deja ce va face la vârsta majoratului. Adolescentul vrea să lase în urmă tot trecutul și să urmeze o carieră sportivă.

Ca să nu fie asociat cu tatăl lui, tânărul a înaintat o solicitare de schimbare a numelui. Vrea să renunțe la numele de Cioacă și să îl preia pe cel al familiei care îl crește, potrivit Antena 3.

Patrick se înțelege bine cu Cristian Cioacă

Conform informațiilor vehiculate în presă, Patrick ar avea o relație foarte bună cu tatăl lui, în schimb tânărul nu s-ar înțelege cu familia mamei sale.

Mai acum ceva timp, avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, spunea că băiatul o consideră vinovată pe bunica maternă pentru faptul că părintele său a ajuns la pușcărie.

Cristian Cioacă nu și-a recunoscut fapta

Deși toate probele descoperite au arătat că Cristian Cioacă a ucis-o pe avocată, acesta nu și-a recunoscut niciodată fapta. În plus, bărbatul i-ar fi spus lui Patrick, în urmă cu câțiva ani, că mama lui a plecat de acasă.

Cu siguranță, cazul Elodiei a fost unul dintre cele mai mediatizate şi controversate cazuri de dispariţie din țara noastră și multe întrebări sunt fără răspuns și în ziua de azi.

Cine este Elodia Marilena Ghinescu

Elodia Marilena Ghinescu s-a născut pe 27 septembrie 1968 în Brașov. A fost absolventă a Facultății de Drept din Brașov, unde conducea un birou de avocatură. Pe 18 iulie 2004, s-a căsătorit cu inspectorul principal de poliție Constantin Cristian Cioacă, în vârstă de 33 ani, ambii fiind la a doua căsătorie.

Cristian Cioacă a absolvit Academia de Poliție din București și s-a angajat la IPJ Brașov în anul 2000. În prezent, Cristian Cioacă este arestat și condamnat pentru omor la o pedeapsă de 15 ani și 8 luni. Fostul polițist își ispășește pedeapsa la penitencirul Colibași.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro