Fiul actorului Michael Madsen, Hudson, a murit. Poliția consideră cazul o sinucidere suspectă

Fiul actorului Michael Madsen, Hudson, a murit. Poliția consideră cazul o sinucidere suspectă
Doliu la Hollywood

Hudson, fiul starului de la Hollywood Michael Madsen, a murit în urma unei presupuse sinucideri în Hawaii, au confirmat autoritățile. Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost găsit mort în urma unei răni de armă pe care se pare că și-ar fi provocat-o singur, pe insula Oahu. Hudson Madsen , fiul lui Michael Madsen și finul lui Quentin Tarantino, a murit la vârsta de 26 de ani

Fiul lui Michael Madsen a murit

Hudson Madsen, fiul lui Michael Madsen și finul lui Quentin Tarantino a murit la vârsta de 26 de ani.
O purtătoare de cuvânt a Departamentului de Medicină Legală din Honolulu a confirmat că Hudson a murit prin sinucidere, însă familia sa nu a confirmat încă.

Autoritățile nu au dorit să confirme când a avut loc tragedia. Hudson era finul legendarului regizor de film Quentin Tarantino, potrivit IMDb.

Tatăl, Michael, în vârstă de 64 de ani, și Quentin, în vârstă de 58 de ani, sunt colaboratori de lungă durată care au lucrat împreună la filme clasice precum Reservoir Dogs și Kill Bill Vol.1 și Kill Bill Vol. 2.

Hudson pare să fi servit în armata americană și a postat pe rețelele sale de socializare fotografii făcute în Afganistan.

O purtătoare de cuvânt a Departamentului de Medicină Legală din Honolulu a declarat: „Nu am găsit nimic: „Pot confirma că Hudson Lee Madsen, 26 de ani, a murit prin împușcare în cap, în urma unei presupuse sinucideri pe insula Oahu”.

Potrivit profilului său de Facebook, Hudson locuia în Wahiawa, Hawaii, împreună cu soția sa Carlie.

La începutul acestei luni, Carlie a scris pe rețelele de socializare pentru a-l lăuda pe „soțul uimitor” Hudson pentru că a ajutat-o în timp ce trecea printr-o operație.

Ea a scris: „A fost, de asemenea, uimitor în a mă ajuta cu recuperarea mea și sunt atât de recunoscătoare!”

O sursă a declarat pentru The Sun că mama lui Hudson, DeAnna Madsen, în vârstă de 61 de ani, a mers în Hawaii pentru a fi aproape de nora ei.

În afară de colaborarea cu Tarantino, Michael este cunoscut pentru interpretările sale în filme de succes precum Die Another Day, Sin City, Thelma and Louise și Donnie Brasco.

Familia a spus într-o declarație:

Avem inima frântă și suntem copleșiți de tristețe și durere la pierderea lui Hudson. Amintirea și lumina lui vor fi ținute minte de toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI