Fiu de preot, urmărit de poliție în trafic. Agenții rutieri au rămas șocați, când au văzut ce avea tânărul la el

Fiu de preot, urmărit de poliție în trafic. Agenții rutieri au rămas șocați, când au văzut ce avea tânărul la el

Fiul unui preot a creat o situație similară unui film de acțiune, pe străzile din Iași. Momentele șocante s-au desfășurat în fața oamenilor legii, care au încercat să îl oprească pe tânărul care se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, polițiștii au rămas fără cuvinte când au observat și ce avea băiatul unui preot din Vaslui, la el, când se afla la volan.

Fiu de preot, urmărit de poliție în trafic

Fiu de preot, urmărit de poliție în trafic. Agenții rutieri au rămas șocați, când au văzut ce avea tânărul la el
Fiul unui preot din Vaslui a fost urmărit de poliție, pe străzile din Iași

Clipele similare urmăririlor din filme s-au desfășurat în noaptea de luni spre marți, când tânărul șofer a avut parte de un mare ghinion și a fost prins beat la volan, de către agenții de la Rutieră. De asemenea, acesta ar fi intrat cu mașina pe o străduță ceva mai îngustă, din apropierea campusului Tudor Vladimirescu, din Iași. În zona respectivă se afla și un echipaj de poliție, care i-a barat calea tânărului, dar agenții nu au bănuit că vor fi puși la încercare și că vor avea parte și de o urmărire în trafic.

Agenții rutieri au rămas șocați când au observat și ce avea tânărul la el, potrivit Mediafax. Fiul unui preot din Vaslui a fost urmărit de poliție, iar goana de pe străzi, la o mare viteză, a avut loc în jurul orei 2:00. În plus, polițiștii rutieri au observat în trafic un BMW cu folii pe geamurile din față, care circula neglijent prin trafic. Când au încercat să îl oprească pe tânăr, acesta a accelerat și a încercat să fugă din calea autorităților.

Urmărirea similară celor din filme a atins și o viteză de 140 kilometri / oră din partea șoferului care încerca din răsputeri să nu fie prins. În vârstă de 20 de ani, șoferul  nu deținea nici măcar un permis de conducere. Fiul de preot din Vaslui avea o alcoolemie 0,14 mg/alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au deschis și un dosar penal pe numele său, pentru conducere fără permis, dar și pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI