Finalul Game of Thrones, subiect de dezbatere, din nou: Grey Worm a criticat fanii agresivi

de: Puiu Alexandru
17 06. 2019

Creatorii Game of Thrones au fost aspru criticați după finalul celui mai popular serial din toate timpurile. Până și unii dintre actori au fost nemulțumiți, dar Jacob Anderson (Grey Worm) este de altă părere.

Din momentul în care Game of Thrones a depășit toate recordurile de audiență, a devenit evident că este imposibil ca finalul seriei să mulțumească toți fanii. Asta s-a și întâmplat, cu proteste online și petiții la adresa HBO pentru a reface ultimul sezon din GoT. Cel mai probabil, subiectul va rămâne în actualitate pentru următoarele câteva luni. Din acest motiv, actorii care au jucat în film primesc în continuare întrebări legate de finalul sezonului 8.

La început, nu a avut un rol foarte important în serial la început, dar, în final, prezența lui Grey Worm pe ecran a fost una surprinzător de relevantă. Prin transformarea sa, am putut-o vedea și pe Daenerys cu alți ochi în ultimele câteva episoade. Rolul lui Grey Worm a fost interpretat de Jacob Anderson, un tânăr de 28 de ani.

Pe parcursul weekendului, Anderson a fost prezent la gala premiilor MTV. În acel context, actorul din spatele lui Grey Worm a avut câteva lucruri de spus despre reacția fanilor la finalul Game of Thrones. „Nu ai cum să mulţumeşti pe toată lumea”, a declarat el de la Santa Monica, California. „Este păcat atunci când oamenii dau nişte verdicte pornind de la considerente subiective. Modurile în care sunt spuse poveştile sunt subiective. Este OK dacă unora nu le place, atât timp cât altora le-a plăcut”, a adăugat el.

În ceea ce privește creatorii show-ului, Jacob Anderson le-a luat apărarea lui David Benioff și DB Weiss, care au fost ajuns să fie porecliți online tăntălăul și gogomanul. „Cred că băieţii (scenariştii) au încheiat povestea aşa cum au vrut să o încheie”, este concluzia cât se poate de clară a actorului.

„Grey Worm s-a transformat într-un personaj negativ în ultimul moment. Mie mi-a plăcut această transformare. A fost distractiv să joc din această perspectivă. Mai ales scena de la proces (în ultimul episod, când Tyrion este adus pentru a fi judecat iar reprezentanţii caselor nobiliare din Westeros îl aleg rege pe Bran Stark), când trebuia să mă uit urât la toţi cei din jur şi ne era greu să nu izbucnim în râs”, a mai susţinut el despre evoluția propriului caracter.