Finalul Game of Thrones a șocat-o pe una dintre actrițe: ”Am simțit ca și cum cineva apropiat urma să moară!”

Finalul Game of Thrones a șocat-o pe una dintre actrițe: ”Am simțit ca și cum cineva apropiat urma să moară!”

Mai este mai puțin de o săptămână până când serialul Game of Thrones se va încheia. Sophie Turner, una dintre actrițele din serial, a povestit ce a simțit atunci când a citit scenariul celui de-al optulea sezon și ultimul al serialului.

Serialul Game of Thrones se încheie pe 19 mai, dar, pe măsură ce se apropie data ultimului episod, internetul e plin de speculații. Mai multe persoane susțin că știu deja cum se va încheia serialul. Pe internet au apărut deja detalii din ultimele două episoade.

Dar nimeni nu știe dacă au dreptate sau nu. Ce e cert, însă, e că actorii știu finalul. Și unii dintre ei au povestit și cum au trăit momentele în care au citit pentru prima dată scenariul.

Cum a trăit una dintre actrițe finalul Game of Thrones

Una dintre actrițele din Game of Thrones, Sophie Turner, a povestit ce a simțit atunci când a citit scenariul ultimului sezon din GoT. Ea o interpretează în serial pe Sansa Stark.

Realizatorul TV, Jimmy Fallon, a întrebat-o pe aceasta dacă va muri în serial, dar actrița nu a vrut să divulge acest lucru.

„După ce l-am citit, am simţit nevoia să ies la aer, să mă plimb câteva ore. Era ca şi cum cineva apropiat urma să moară, am simţit un gol imens. Deodată, devenea real şi m-am întrebat: ce voi face cu viaţa mea de-acum încolo?, a spus actrița Sophie Turner.

Game of Thrones a ajuns deja la cel de-al optulea sezon, iar producătorii susțin că acesta va fi și ultimul. HBO a înregistrat un succes uriaș cu serialul Game of Thrones, acesta fiind urmărit de sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă.

HBO s-a gândit deja cu ce va înlocui celebra serie și speră să stârnească același interes. Următorul mare pariu al televiziunii este serialul Watchmen, cel care va înlocui GoT.

Creatorul Watchmen este Damon Lindelof, cel care a realizat Lost și a fost scenarist pentru producția The Leftovers. Pentru marile ecrane, a scris scenariul la Tomorrowland, World War Z sau Star Trek Into Darkness.