Finala iUmor – se cunosc toți participanții. Iată cine are cele mai mari șanse să câștige marele premiu

Finala iUmor – se cunosc toți participanții. Iată cine are cele mai mari șanse să câștige marele premiu
Finala iUmor, sezon 9

Finala iUmor, sezonul nouă, de pe Antena1, se apropie. În finală au ajuns 13 concurenți, votați de jurații care au decis, după lungi audiții și după semifinale, cine va merge mai departe. Iată cine sunt concurenții din finala iUmor, potrivit site-ului a1.ro.

Finala iUmor – care dintre cei 13 participanți are cele mai mai șanse să câștige

Pe data de 20 decembrie 2020, va avea loc Finala iUmor, sezonul cu numărul 9. Pe scenă vor păși cei mai amuzanți concurenți. Aceștia vor încerca să convingă juriul că ei merită să câștige marele premiu.

Concurenții care vor primi din partea juriului format din: Delia, Bendeac și Cheloo, 3 like-uri, vor fi votați de către public. Câștigătorul va fi concurentul care va aduna cel mai mare număr de voturi. Toți sunt foarte buni și fiecare dintre aceștia, poate câștiga Finala iUmor.

Finala iUmor – concurenții ajunși în semifinale

În semifinala de săptămâna trecută, Ela Voineag, a primit 3 like-uri din partea juriului și astfel a ajuns în Finala iUmor 2020. Concurenta a povestit experiențele sale de când nu se mai află într-o relație, cu care ia amuzat pe jurați. Numărul Ellei poate fi urmărit aici.

Finala iUmor – Fachiru dein Periș

Fachirul din Periș, pe numele real, Costel Pripas, este un alt concurent care a ajuns în Finala iUmor, în a doua semifinală. Acesta s-a prezentat pe scena iUmor, cu unul din trucurile sale ieșite din comun, dar și numărul care l-a făcut celebru, cel cu laptele pe care îl scoate prin ochi. Acest număr poate fi vizionat aici.

Finala iUmor – Giorgiana Lupu

O altă concurentă care a ajuns în Finala iUmor, este Giorgiana Lupu, din Bacău. Aceasta a participat cu un număr de autoironie, cu care a reușit să impresioneze juriul, chiar dacă aceasta a trăit o viață dificilă. Numărul Giorgianei poate fi văzut aici.

 „M-am născut în pușcărie”

Finala iUmor – Gabriela Porumbacu

În Finala iUmor 2020, a ajuns și actrița Gabriela Porumbacu. Ea a vorbit despre cel mai mare complex pe care îl are: înălțimea. Ea are o înălțime de 1,85 cm, care, după cum povestea, i-au adus numai probleme. Numărul acesteia poate fi vizionat aici.

Finala iUmor – Petre Dănuț Irinel

Petre Dănuț Irinel, a ajuns în Finala iUmor, cu un număr de stand-up, cu care a impresionat juriul, care și-s dat seama încăde la începutul numărului, care este potențialul acestui concurent. Numărul lui Petre poate fi urmărit aici.

Cheloo a fost impresionat profund de numărul acestui tânăr și a făcut următoarele afirmații, ceea ce ne face să credem că Dănuț poate fi un posibil câștigător al Finalei iUmor.

„Număr extraordinar de stand up comedy, demn de aplauzele tuturor. Chiar sunt fanul lui!”

„Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere din acest sezon”.

Finala iUmor – Alin Georgescu

În Finala iUmor 2020, a ajuns și doctorul Alin Georgescu, care a urcat pe scenă, cu cele mai tari glume legate de căsătorie. Numărul acestuia poate fi văzut aici.

 „E o minune să scapi cu viață după 50 de ani!”

Finala iUmor – Mădălin Ghioc

Mihai Ghios a ajuns în Finala iUmor 2020, cu un moment care ia impresionat pe jurați. Sow-ul creat de acesta cuprindea un top al asemănărilor dintre București și Bacău. Numărul acestuia poate fi vizionat aici.

Finala iUmor – Cristi Manolescu

În Finala iUmor sezonul 9, a ajuns și concurentul Cristi Manolescu. Acesta este un batman al umorului, introvertit, care a impresionat juriul, depășindu-și limitele. Numărul lui îl puteți vedea aici.

Finala iUmor – Mihai Tasici

Mihai Tasici, a ajuns în Finala iUmor. Glimele sale ia lăsat mască pe jurați, demonstrând că se pricepe de minune la glume și la stand-up. Vizionați numărul acestuia aici.

Finala iUmor – Ștefan Nistor

Un altfel de show la iUmor, l-a dus în Finala iUmor, pe actorul Ștefan Nistor, care a obținut trei de DA, din partea juriului. Numărul lui poate fi urmărit aici.

Finala iUmor – Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu este unul dintre cei 13 concurenți ai sezonului nouă de la iUmor, care a ajuns în Finala iUmor. Acesta suferă de sindromul Tourette. Numărul lui poate fi vizionat aici.

Finala iUmor – Iasmina Negrea

Blonda cu spirit de glumă, Iasmina Negrea, este și ea printre concurenții care au reușit să ajungă în Finala iUmor. Ea i-a animat pe jurați cu energia și entuziasmul său. Iată aici numărul acesteia.

Finala iUmor – Biba Struja

Momentul electrizant susținut de Biba Struja, l-a trimis pe acesta în Finala iUmor, șocând publicul cu talentul său, rar. Iată aici, numărul cu care ia impresionat pe jurați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI