Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital. Ar fi fost bătută, în ce stare se află (exclusiv)

Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital. Ar fi fost bătută, în ce stare se află (exclusiv)
Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital

Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital. Este vorba despre Nasrin Ameri, care și-ar fi contactat avocatul pentru a o da în judecată pe Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, ieri dimineață, în pauza matinalului la care cele două sunt colege de platou. Nasrin Ameri a ajuns chiar cu salvarea la spitalul Elias, pe perfuzii, după care la INML și la Poliție, ca să dea declarații, după ce ar fi fost luată de păr și smotocită în toaletă.

Fina lui Cristi Borcea, Nasrin Ameri, a ajuns la spital

Scandalul de proporții de ieri, dintr-una dintre pauzele matinalului de la Antena Stars nu o să rămână fără urmări. Unele surse din Antena Stars afirmă că Simona Hapciuc ar urma să fie concediată, dacă se va dovedi că ea a atacat-o pe Nasrin Ameri, în toaletă, trăgând-o de păr, de mâini, și lovind-o cu capul de pereți. În urma acestui incident, la sediul studioului au ajuns ambulanța și Poliția.

În timp ce Nasrin nu a dorit să comenteze scandalul în niciun fel și nici conducerea postului nu a avut o poziție oficială în acest caz, Simona Hapciuc a fost cea care a vorbit, negând cele întâmplate:

 „Nu-i adevărat nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camera”, a susținut aceasta conform wowbizz.ro.

Însă potrivit Impact.ro, Ameri Nasrin a ajuns cu salvarea la spitalul Elias, direct pe perfuzii, cu calmante.

„Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică. A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, a declarat o persoană din anturajul acesteia pentru sursa citată.

Simona Hapciuc, cooptată de curând la emisiunea de la Antena Stars

Bruneta a ajuns apoi și la INML pentru certificatul constatator, după care a mers la Poliție ca să declare incidentul. Ea și-ar fi sunat și avocatul, scandalul urmând a se muta în sala de judecată. Amintim că Ameri Nasrin s-a căsătorit, recent, iar nașii săi sunt nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristian Borcea.

În ceea ce o privește pe Simona Hapciuc, aceasta s-a alăturat de curând matinalului prezentat de Nasrin și Dima, după ce a participat la emisiunea Surivor, de la Kanal D.

“Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrățișeze statutul și să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ți pui viața pe tava în faţa unei țări întregi și încep acest proiect plină de voie bună și speranța că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, spunea aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI