16 nov. 2021 | 10:35

Cristi Borcea, izbucnire halucinantă la TV. A făcut fix ca Gigi Becali: „E primul cu care ar trebui să stea de vorbă”

Sport
Cristi Borcea, izbucnire halucinantă la TV. A făcut fix ca Gigi Becali: „E primul cu care ar trebui să stea de vorbă”
Cristi Borcea a „împrumutat” obiceiurile prietenului său, Gigi Becali

Cristi Borcea, izbucnire halucinantă la TV. A făcut fix ca Gigi Becali. Fostul boss de la Dinamo a demonstrat că a deprins obiceiurile prietenului său de la FCSB. După anunțul lui Mirel Rădoi că nu va continua pe banca naționalei, mai multe nume au fost vehiculate ca succesor al acestuia. Cristi Borcea are o propunere care i se pare atât de clară, încât a dat „buzna”, telefonic, într-o emisiune, pentru a-și face cunoscută opțiunea și argumentele, în stilul în care Becali intervenea la discuțiile televizate.

Cristi Borcea, izbucnire halucinantă la TV

Cristi Borcea a avut recent o izbucnire halucinantă la TV. Fostul acționar de la Dinamo București arată că se întoarce, treptat, la pasiunea pentru fotbal. Deși a declarat că acum „familia e echipa mea”, lui Borcea îi e dor, parcă, de perioada în care era în atenția lumii fotbalului și părerea lui erau auzită pe la orice televiziune. Și cum prietenia cu Gigi Becali nu putea să nu-l influențeze, Cristi Borcea (51 de ani) a împrumutat și obiceiurile acestuia.

Cristi Borcea a „năvălit”, telefonic, fără să fie invitat, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, realizată de Ovidiu Ioanițoaia. Fostul acționar al echipei din Ștefan cel Mare a ținut morțiș, în manieră Gigi Becali, să-și susțină propunerea pentru postul lăsat liber de Mirel Rădoi, după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială 2022.

Borcea este convins că fostul selecționer, Victor Pițurcă, este cea mai bună opțiune pentru banca tricolorilor. Și aceasta, în ciuda faptului că Pițurcă însuși n-ar mai vrea să antreneze în România.

A făcut fix ca Gigi Becali: „E primul cu care ar trebui să stea de vorbă”

Cristi Borcea insistă pentru readucerea lui Victor Pițurcă pe banca naționalei, motiv pentru care își susține opinia, chiar și nechemat să o facă, pe oriunde apucă. El declarase anterior că Pițurcă e „soluția câștigătoare” pentru tricolori.

Eu zic că cei de la Federație ar trebui să facă un efort, să lase orice dispută. Dacă ultimele calificări le-am obținut cu Pițurcă, n-ar trebui să fie el soluția câștigătoare, soluția care ne-a adus calificări? Primul cu care ar trebui să se stea de vorbă e Pițurcă.

Am adus 20 de antrenori, însă doar Pițurcă ne-a calificat”, a spus Cristi Borcea, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Victor Pițurcă a mai antrenat, în 3 rânduri, naționala României, ultima oară în perioada iunie 2011 – octombrie 2014. A plecat de pe bancă în urma unor neînțelegeri cu conducerea FRF. Totuși, la acea vreme, Răzvan Burleanu a acceptat că tehnicianul să plece fără să mai plătească o clauză de reziliere de 1,1 milioane de euro.

Victor Pițurcă: „Nu am de ce să mai antrenez în România”

Victor Pițurcă este liber de contract din ianuarie 2020, ultima formație pregătită fiind Universitatea Craiova. El a declarat recent, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, că este exclus să mai antreneze în România. Totuși, tehnicianul s-a referit mai mult la echipele de club din Liga 1, fără a respinge total și explicit ideea unei reveniri la națională.

Exclus în România! Nu am de ce să antrenez în România. Pentru ce să antrenez în România? Când am mers la Craiova, am venit cu mare tam-tam și am spus că vreau să câștigăm campionatul, să jucăm în cupele europene, dar mi-am dat seama că în Europa nu aveam nicio șansă.

Poate câștigam campionatul și ce?! Trebuie să ai motivație! Am fost pentru România timp de 12 ani la echipele naționale și am reușit trei calificări cu naționala mare și una la tineret. La ultima calificare a României la Euro, în 2016, echipa e formată de mine, am participat la această calificare!”, a spus Pițurcă, în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro