Filmul interzis de Regina Elisabeta e online. Ce secrete ireale au fost scoase la iveală VIDEO

Filmul interzis de Regina Elisabeta e online. Ce secrete ireale au fost scoase la iveală VIDEO
Regina Anliei apare intr-un film interzis

Filmul interzis de Regina Elisabeta e online. Ce secrete ireale au fost scoase la iveală după ce filmulețul a fost făcut public din greșeală. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Un film interzis de Regina Angliei a apărut în mod misterios pe internet. Despre ce film este vorba

Un film interzis de Regina Elisabeta a II-a a ajuns, din greșeală, în mediul online, scrie uk.news.yahoo.com. Este incredibil de secrete ireale au fost scoase la iveală după ce pelicula a ajuns din greșeală pe internet.

După publicarea filmului pe net, fanii familiei Regale a Marii BRitanii din toată lumea trebuie să știe că de această dată vor afla vrute și nevrute din spatele ușilor închise ale celei mai cunoscute familii regale.

Documentarul este  despre familia regală

Filmul interzis inițial de Regină, este un documentar din anul 1969, care a fost interzis de însuși Regina Elisabeta a II-a mai multe zeci de ani,
pentru că oferă publicului o imagine mult prea intimă a familiei regale. Acesta, acum, a ajuns din greşeală pe YouTube.

Pelicula cu pricina ilustrează momente banale din vieţile familiei regale a Angliei, însă nu este pe placul niciunui membru al familiei.

Documentarul a fost difuzat și apoi interzis

Documentarul a fost difuzat în 1969 și rămâne unul dintre cele mai urmărite transmisiuni TV din Anglia, după cum informează CNN Peste 350 de milioane de oameni din toată lumea l-ar fi vizionat atunci, estimează și BBC.

Nu se știe cum, acum, documentarul intitulat ”Familia regală” a fost scos din nou la lumină sau cine l-a publicat pe YouTube, însă a fost oricum eliminat de pe platformă după ce s-a făcut o sesizare de copyright.

Regina filmată când vroia să-i cumpere ceva unuia dintre fiii săi

Filmul documentar oferă o perspectivă foarte intimă a familiei regale. În acest documentar, Regina îl compară pe ambasadorul SUA de la acea vreme cu o gorilă, iar alte scene surprind familia Regală la masă.

În același documentar, Regina este surprinsă scotocind prin geantă după bani pentru a-i cumpăra prințului Edward, atunci în vârstă de 6 ani, bomboane. ”Chestia asta dezgustătoare și lipicioasă va ajunge în mașină, nu-i așa?”, a spus regina, conform PA, citat de CNN.

De ce a făcut familia regală documentarul

La acea vreme, familia regală a oferit acces exclusiv BBC pentru a documenta viața ei de zi cu zi, după ce englezii începuseră să o perceapă ca fiind complet deconectată și înstrăinată de societatea obișnuită.

Filmul era considerat o încercare de a recâștiga legătura cu poporul. Prințesa Anna, fiica reginei Elisabeta a II-a, nu a fost de acord cu filmul și a pomenit, mult după ce filmările s-au terminat, despre cât de nefericită a fost. ”Nu mi-a plăcut niciodată ideea unui film despre familia regală. Fiecare dintre noi primește foarte multă atenție încă de când suntem copii. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este și mai multă atenție”, spunea prințesa Anna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI