Fiica Stelei Popescu, o nouă achiziție impresionantă. Câți bani a plătit pentru unul dintre cele mai scumpe apartamente din București

Fiica Stelei Popescu, o nouă achiziție impresionantă. Câți bani a plătit pentru unul dintre cele mai scumpe apartamente din București

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, s-a mutat din vila din centrul Bucureștiului, acolo unde a locuit marea actriță, și s-a mutat la bloc. Și-a cumpărat un apartament de nu mai puțin de 300000 de euro, susţin apropiaţii familiei.

Fiica Stelei Popescu, achiziție impresionantă. Și-a cumpărat apartament scump în București

Doina Maximilian, în vârstă de 65 de ani, este fata adoptată de mică de Stela Popescu, actriţa care a decedat pe 23 noiembrie 2017, şi de soţul ei, textierul Puiu Maximilian, care a murit  în urmă cu 21 de ani. Astfel, fiica Stelei Popescu a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, vila din Crevedia, în vaolare de 220.000 de euro, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, evaluată la 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, situată în centrul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă.

De asemenea, Stela Popescu mai avea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar a lăsat în cont şi peste 300.000 de euro, bani care i-au revenit tot Doinei Maximilian.

Doina Maximilian, în curtea în care a locuit Stela Popescu
Doina Maximilian, în curtea în care a locuit Stela Popescu. Sursa foto: click.ro

Doina Maximilian a părăsit casa Stelei Popescu

După ce Stela Popescu a murit, Doina Maximilian s-a mutat rapid în casa din centrul Bucureștiului. “Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva, aşa cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo. Îi simt prezenţa şi acum.

Fiica adoptivă nu i-a făcut nici pomenile Stelei Popescu

Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, spunea Doina Maximilian în 2018.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat rapid din acest casa în care a locuit marea actriță. ”Doina n-a rezistat mai mult de trei luni în casa Stelei. Deh, conştiinţa, că a moştenit atâtea şi nici pe la cimitir nu trece, nici pomeni nu face. S-a mutat în Bucureştii Noi„, susțin rudele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI