27 dec. 2021 | 16:18

Fiica lui Victor Socaciu, mesaj emoționant după decesul tatălui său: „Un suflet nobil s-a ridicat la cer”

Monden
Fiica lui Victor Socaciu, mesaj emoționant după decesul tatălui său: „Un suflet nobil s-a ridicat la cer”
Ce a spus Ana Maria Socaciu

Fiica lui Victor Socaciu a reacționat, în spațiul public, după ce tatăl ei a murit. Artistul se afla internat în spital de mai mult timp și anunțul a fost făcut de fosta lui soție, Marina Almășan. Prezentatoarea a spus că îi este alături fiului său într-un moment dificil al vieții sale. Vedeta a vorbit despre faptul că familiei îi vor rămâne amintirile frumoase și cântecele cu care artistul i-a bucurat pe toți.

Ce mesaj a transmis fiica lui Victor Socaciu

Fiica artistului, Ana Maria Socaciu, a scris un mesaj emoționant, după ce și-a pierdut tatăl. După ce Marina Almășan i-a transmis fostului soț „frum lin spre stele”, dorindu-i să își găsească pacea și liniștea, fiica artistului a avut doar cuvinte de laudă pentru el.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer.Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu.Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!“

Cea care a dat vestea morții lui Victor Socaciu a fost fosta lui soție, celebra prezentatoare Marina Almășan.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.

Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…“, a scris pe Facebook Marina Almășan.

Prietenul lui Socaciu, distrus de durere

De altfel, și prietenul lui bun, George Nicolescu, a dezvăluit că vorbise cu soția lui Socaciu în urmă cu puțin timp, spunându-i că artistul se simte foarte rău.

„Noi mai vorbeam, părea că este mai bine. În urmă cu ceva timp m-a rugat să-l înlocuiesc la un spectacol, la Bacău, avea probleme cu vocea.

Mi-a murit un prieten bun, în poze noi eram mai mereu împreună de mână, mă ajuta la spectacole, să urc pe scenă, mă ținea de mână pe scenă, am fost și în Canada, el m-a chemat acolo, când era consul, am stat la casa în care locuia acolo.

Eu am vorbit ieri cu soția lui, era distrusă, mi-a spus că era foarte rău, dar nu voiam să cred că nu mai era nicio speranță. Am fost foarte apropiați.

Nu știm nimic încă despre înmormântare, mi-e și groază să o sun pe soția lui acum, ca să o întreb despre ultimul drum”, ne-a spus în exclusivitate George Nicolescu.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro