Cât de mare s-a făcut fiica lui Teo Trandafir. Maia se îmbracă în tendințe, s-a vopsit și iese cu colegii în oraș FOTO

Autor: Chivu Ana - 13:17, 25 iul. 2019
Maia, fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare. Iată cât de mult a crescut

Fiica lui Teo Trandafir s-a tranformat într-o adevărată domnișoară. Maia este în pas cu moda, ca fiecare fată din ziua de azi, și-a făcut câteva schimbări de look și se bucură de timpul petrecut cu prietenii.

Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adevărată adolescentă

Anii au trecut iar Maia, din micuța cu ochii de migdală care mai apărea când și când în diverse emisiuni alături de mama sa, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Acum, frumoasa fiică a lui Teo Trandafir se bucură de compania prietenilor, aflată deja la o vârstă la care își șlefuiește cracterul și personalitatea și se bucură de evoluția sa fizică și psihică. Pe lângă iubita prezentatoare de televiziune care a declarat că îi este prietena și confidenta din topuri, mai are si amice de vârsta sa cu care iese în mall.

Teo a explicat odată cum îi este Maiei să aibă o mamă atât de cunoscută și care sunt avatajele și dezavantajele unui copil de vedetă. S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri.”

Maia, fiica lui Teo Trandafir, s-a transformat într-o adevărată adolescentă.
Maia, fiica lui Teo Trandafir, s-a transformat într-o adevărată adolescentă.

Când a aflat Maia că este adoptată?

Teo Trandafir a mărturisit faptul că i-a explicat foarte devreme fiicei sale că este adoptată, de la vârsta când putea măcar puțin să înțeleagă situația. „Am întrebat-o: .

Şi a început să mă întrebe: a relatat cunoscuta prezentatoare de știri, despre discuția pe care a avut-o cu Maia despre adopția sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI