Fiica lui Mircea Geoană se mărită. Ana a fost cerută de 1 Martie în cel mai frumos mod FOTO

Fiica lui Mircea Geoană se mărită. Ana a fost cerută de 1 Martie în cel mai frumos mod FOTO
Fiica lui Mircea Geoana se marita. Ana a fost ceruta de 1 Martie in cel mai frumos mod

Fericire extremă în familia lui Mircea Geoană. Ana, fiica secretarului general adjunct al NATO, a fost cerută în căsătorie chiar de 1 martie. Frumoasa șatenă în vârstă de 26 de ani a primit cel mai frumos mărțișor, un superb inel cu diamante pe care l-a pus pe deget, după ce răspuns DA la cea mai emoționantă și importantă întrebare din viața sa. Cine este viitorul ei soț.

Ana Geoană s-a logodit cu iubitul american pe 1 martie

Mircea Geoană este în culmea fericirii și se pregătește să devină socru mic, deoarece fiica lui, Ana, s-a logodit cu bărbatul alături de care vrea să-și petreacă restul zilelor. Ana Geoană a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei, fix de 1 martie, când iubitul ei american a cerut-o în căsătorie.

Evenimentul s-a petrecut într-un decor de poveste, când partenerul ei de viață, Garrett Cayton, s-a așezat într-un genunchi și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Ana Geoană a răspuns cu un DA prompt și sigur, având ochii umezi de emoție și bucurie.

„I-am spus DA bărbatului viselor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți.

Sunt foarte fericită să împărtășesc această frumoasă experiență cu tine pentru totdeauna!”, a fost mesajul emoționant pe care Ana Geoană l-a postat pe Instagram, alături de fotografiile de la cererea în căsătorie.

Ce spune Mircea Geoană despre logodna fiicei sale

Cei doi amorezi formează un cuplu de 5 ani de zile și sunt stabiliți în Statele Unite ale Americii, acolo unde plănuiesc să-și întemeieze o familie în viitorul apropiat.

Momentul magic a fost împărtășit de fata lui Mircea Geoană pe rețelele sociale, acolo unde urmăritorii șatenei au putut admira bijuteria cu diamant ce-i împodobește grațios mâna.

Mircea Geoană este extrem de încântat de nunta fiicei sale. Secretarul general adjunct al NATO se înțelege foarte bine cu viitorul său ginere, iar despre logodna celor doi, politicianul a spus că fata ei „a spus da celui mai bun bărbat„.

Ana Geoană și afaceristul Garrett Cayton sunt împreună de cinci ani de zile și locuiesc în Statele Unite ale Americii, locul natal al logodnicului fiicei lui Mircea Geoană. Cei doi sunt extrem de încântați de logodna lor și ar fi început, deja, planurile de nuntă.