Fiica lui Mircea Geoană are afacere nouă. Nadia Comăneci i-a dat prima o mână de ajutor VIDEO

Fiica lui Mircea Geoană are afacere nouă. Nadia Comăneci i-a dat prima o mână de ajutor VIDEO
Cum a ajutat-o Nadia Comaneci

Fiica lui Mircea Geoană are o afacere nouă. Ana locuiește în California, alături de iubitul ei american și își petrece timpul atât în Statele Unite, cât și în România. Mircea Geoană a primit o locuință de serviciu în Colorado, iar fiica lui face naveta, pentru că în țară are o afacere. Ea a fost fotomodel în România și SUA și a terminat Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania, din Philadelphia.

Ce afacere are Ana Geoană

Fiica lui Mircea Geoană nu activează în domeniul medical. După facultate, ea s-a mutat înapoi în California. În urmă cu doi ani, ea a lucrat pentru William Morris Endeavor, o celebră agenție de impresariat din Beverly Hills.

Acum, Ana are o companies care se ocupă de nutriție, fitness și suplimente alimentare. Fiica lui Mircea Geoană a fost ajutată de Nadia Comăneci să își promoveze afacerea. Sportiva i-a acordat un interviu în care a vorbit despre sănătate și bunăstare.

„Am avut onoarea de a discuta cu Nadia Comăneci despre starea generală de bine, ce funcționează pentru ea și cum își menține sănătatea și fericirea pe termen lung

Urmăriți IG @be_linea sau canalul nostru de YouTube pentru a viziona întregul videoclip”, se arată pe pagina Linea, compania înființată de fiica lui Mircea Geoană.

Ana este abia la început cu afacerea. Are deja un canal de Youtube, un cont de Facebook și unul de Instagram, iar site-ul urmează să fie lansat.

În descrierea companiei, Ana Geoană vorbește despre nutriție și sănătate și are de gând să ofere servicii de coaching în mai multe domenii, de la sănătate, nutriție, fitness, relații, carieră, frumusețe bunăstare și un stil de viață sustenabil și sănătos, afirmând că toate aceste domenii sunt interconectate.

Fiica politicianului s-a apucat serios de treabă, așa că pentru a își promova afacerea, a realizat un interviu cu Nadia Comăneci.

Ce i-a dezvăluit Nadia Comăneci

Sportiva a vorbit despre stilul de viață sănătos și despre cum se menține în formă.

„Nu fac exerciții industriale. Practic sport 30-40 de minute zilnic. Nu cred că aș putea să stau două ore la sală pentru că nu e sustenabil.

În ceea ce privește alimentația, mănânc sănătos la micul dejun, dar la prânz variază. Mă uit la ce e bine pentru mine și la ce nu e și încerc să le îmbin ca să fie echilibrat”, spune Nadia Comăneci în interviu.