Fiica lui Lucian Mîndruță s-a căsătorit fără să știe nimeni. Reacția jurnalistului

de: Ana Chivu
21 05. 2020

Fiica lui Lucian Mîndruță s-a căsătorit în secret! Cum a reacționat cunoscutul jurnalist când a aflat că fata lui a ajuns la altar? Cu ce se ocupă acum tânăra și ce afaceri deține soțul ei?

Fiica lui Lucian Mîndruță s-a căsătorit în secret!

Andreea a ales să facă pasul următor în relația sa și a acceptat cererea în căsătorie a lui Laurențiu, bărbatul lângă care-și vede viața de acum înainte. Aceasta s-a măritat în cadrul unei ceremonii foarte discrete la care au participat doar prietenii foarte apropiați și câteva rude. Lucian Mîndruță este căsătorit de ani buni cu Ioana, care i-a dăruit doi băieți – Mihai și Matei. Ioana are o fată din primul mariaj, pe Andreea, care are o relație excelentă cu tatăl ei vitreg. „La nunta fiicei mele, parintele a spus: „Pentru ca barbatul este cap femeii” Si eu de ce aflu abia acum?”, a postat, în glumă, Mândruță.

Tânăra a absolvit ASE-ul, a fost consultant financiar la două din cele mai importante bănci din România, ulterior și-a schimbat radical domeniul de activitate. Fiica vitregă a cunoscutului jurnalist s-a angajat ca agent de vânzări la galeria Artmark, specializată în licitații ale obiectelor de artă, Se pare că aceasta este plină de dorința de a experimenta cât mai multe lucruri, așa că nu a trecut mult timp până când Andreea să își dorească altceva. Acum, aceasta deține o companie specializată în închirierea de iahturi în Marea Neagră alături de soțul ei. De altfel, partenerul fiicei lui Mîndruță este fost campion la yachting.

Andreea, fiica vitregă a lui Lucian Mîndruță

Rețeta unei familii fericite

„Există zile în care vrem să evadăm, să fim doar noi doi, şi atunci eu o aştept pe Ioana la câteva case distanţă de a noastră, pentru că, dacă îi văd pe copii, nu am inima să-i las şi să plec fără ei Lucian Mândruţă, prezentator Antena 1”
Lucian Mândruță