Fiica lui Liviu Dragnea, împiedicată să-și termine studiile în SUA. Unde se află Alexandra acum

Fiica lui Liviu Dragnea, împiedicată să-și termine studiile în SUA. Unde se află Alexandra acum
Familia lui Dragnea, interdicție în SUA. Alexandra nu poate reveni la studii

Fiica lui Liviu Dragnea trage de pe urma acțiunilor tatălui său. Aceasta este acum împiedicată să mai revină la studii din cauza interdicției în Statele Unite ale Americii. Unde se află Alexandra acum și care mai este situația tinerei care și-a făcut deja o viață departe de România?

Fiica lui Liviu Dragnea nu mai poate reveni la studii în SUA

Interdicția familiei Dragnea de a intra în Statele Unite ale Americii are exclusiv legătură cu dosarul Broidy-vizita în SUA. Din păcate, Alexandra, fiica fostului lider al Partidului Social Democrat are mult de suferit din cauza aceasta. Tânăra ar fi trebuit să plece curând la studii în California, dar trebuie să rămână în țară din cauza interdicției aferente. Alexandra Maria Dragnea se afla în România în momentul în care Mike Pompeo, secretar de stat american, a anunțat interdicția acesteia, conform unor surse din anturajul familiei Dragnea, informează G4Media.

”Alexandra nu a fost expulzată din SUA așa cum s-a scris în presă. Pur și simplu se afla în România în momentul anunțului și urma să plece sâmbătă în California, avea bilete de avion. Ea este anul 2 la o școală de muzică acolo. Și pur și simplu nu a mai plecat”
Explică g4media.ro

Alexandra Dragnea nu mai poate reveni la studii din cauza interdicției familiei
Alexandra Dragnea nu mai poate reveni la studii din cauza interdicției familiei

Alexandra este stabilită în California de anul trecut

Fiica lui Liviu Dragnea are 24 de ani și este stabilită deja de anul trecut în California cu iubitul ei, solistul Alex Mațaev. Cel care a furnizat informații despre noul dosar în care este vizat Dragnea a fost chiar fostul lider PSD. În luna decembrie a lui 2018, Liviu Dragnea vorbea despre o investigație nouă DNA.

“Apropo, Călin, știi că ne-a mai făcut un dosar? O veste tristă, așa, de ziua Vioricăi. La mine e legat de vizita în SUA de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheșelu (procurorul DNA Jean Uncheşelu – n.r.) să meargă în continuare, dar îi spun și unde ajunge – la un ambasador. Și să văd dacă îl țin genunchii, că, dacă nu, are o mare problemă”
Liviu Dragnea 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI