Fiica lui Laurette, umilită de colegi la școală. Micuța a trecut prin clipe de coșmar: “Am avut un șoc când am văzut-o”

Fiica lui Laurette, tratată cu bestialitate de colegi la școală. Micuța a trecut prin clipe de coșmar

Fiica fotomodelului Laurette Antindehou este tratată cu bestialitate de colegi la școală. Micuța ei a fost agresată de copii și a rămas fără unul dintre incisivi. Vedeta a declarat că a avut un șoc atunci când și-a văzut copilul.

Fiica lui Laurette, tratată cu bestialitate de colegi la școală

Laurette a avut o relație tumultoasă cu tatăl fetei ei, Mihai Ștefan. Cei doi o au împreună pe Serena Luce Maria, de 8 ani. Micuța, școlăriță în clasa I, este terorizată, brutalizată și umilită de colegii săi. Laurette a cerut sprijinul învățătoarei și al conducerii școlii de la primele șicane, însă, după cum susține vedeta, nimeni nu a luat-o în serios.

Acum, șicanele s-au transformat în agresiuni, în urma cărora Serena a rămas fără un incisiv. Nici de această dată mama nu a fost luată în seamă, din spusele ei. Astfel, disperată, a făcut public incidentul și cere ajutorul ministrului Educației, Monica Anisie, profesor de Limba și literatura română la Colegiul ”Tudor Vianu” din București.

”Am avut un șoc când mi-am văzut fetița”

„De anul trecut, din clasa pegătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat, i-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (14 noiembrie– n.r.), s-a întâmplat ceva grav.

În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (incisivul central superior stâng – n.r.). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”, a declarat fosta asistentă TV pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI