Copil ținut în cușcă de către părinți. Cum și-au ucis cei doi fiul, în cele din urmă

Doi părinți din Singapore și-au ucis copilul, după ce l-au ținut lunid e zile într-o cușcă Sursa Foto: straitstimes.com

Caz șocant în Singapore! Un copil a fost ucis chiar de cei care i-au dat viață. Inculpații l-au ținut pe minor într-o cușcă preț de câteva luni bune, mai apoi l-au ucis. Cum a murit micuțul?

Copil ținut în cușcă de părinți

Autoritățile din Singapore au prezentat fotografii șocante cu locul în care a fost ținut un copil de doar 5 ani. Micuțul a fost nevoit să stea într-o cușcă pentru pisici câteva luni bune. Inculpații se numesc Azlin Arujunah și Ridzuan Mega Abdul Rahman, ambii în vârstă de 27 de ani. Ccu toate că inițial nu și-au recunoscut faptele în fața judecătorilor, au mărturisit în cele din urmă toate detaliile care i-au incriminat incontestabil.

Celor doi li se aduc acuzații extrem de grave. În urma celor povestite, se pare că Azlin Arujunah și Ridzuan Mega Abdul Rahman au turnat apă clocotită peste fiul lor, la domiciliul din sudul orașului stat. Anchetatorii au constatat, în timpul procesului, că băiețelul a fost ținut luni de zile în cușca pentru pisici, torturat cu lingura fierbinte, după care a fost ucis cu brutalitate de părinții lui, conform straitstime.com.

Un băiat de cinci ani, ținut în cușca pentr pisici. Acesta a fost torturat și ucis de părinții săi Sursa Foto: straitstimes.com
Un băiat de cinci ani, ținut în cușca pentr pisici. Acesta a fost torturat și ucis de părinții săi Sursa Foto: straitstimes.com

Cei doi nu se consideră vinovați

Expertiza medico-legată a stabilit că băiețelul a murit din cauza loviturilor primite în cap și din cauza arsurilor provocate de apa clocotită. Mama micuțului a spus în fața instanței că nu a intențioant să-și omoare copilul:„Cum aș putea să omor un copil? Uitați-vă cât de mică sunt”, a spus femeia.

Într-o altă declarație, ea a spus că „doar a vrut să-i dea o lecție”. „Nu am vrut să torn apă fierbinte pe el, dar era foarte obraznic cu mine. Dacă aș fi avut intenția să-l omor, i-aș fi ucis și ceilalți copii ai mei. Dar toți ceilalți copii sunt în siguranță și nu au luat bătaie de la mine. Ca mamă, nu aș avea inima să-mi ucid propriul copi” , a mai declarat. Părinții nu se consideră vinovați, criminaliștii susțin că băiețelul a fost supus unor chinuri teribile în ultimele luni, iar procesul celo doi este încă în derulare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI