Fiica lui Gigi Becali, apariție de senzație într-o benzinărie! Toți ochii au fost ațintiți pe Alexandra

de: Ana Chivu
23 07. 2019

Alexandra, fiica lui Gigi Becali, a reușit să atragă toate privirile într-o benzinărie. Fata mijlocie a controversatului om de afaceri profită din plin de hainele mulate și cât mai scurte din perioada estivală.

Alexandra, fiica lui Gigi Becali, apariție de senzație într-o benzinărie

Alexandra, fiica lui Gigi Becali, și-a făcut apariția într-o vestimentație foarte sexy într-o benzinărie, conform spynews.ro. Fata mijlocie a patronului a uimit pe toată lumea cu trupul său foarte bine sculptat. Cum așchia nu sare departe de trunchi, Alexandra, la fel de generoasă ca și tatăl ei, le-a dat câte 50 de lei celor doi bărbați care au ajutat-o să-și pună benzină. Tânăra a urcat înapoi în bolidul de 100.000 de euro și s-a plimbat liniștită prin oraș.

Gigi Becali arată de fiecare dată când are ocazia, mai ales în cadrul examenelor importante din viața fetei. Nu știam. M-au sunat să mă felicite. Soția mea deja se uită la tv. E o nota foarte bună. Ma mândresc cu asta. Fetele mele trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți. Eu trebuie să demonstrez că în familia mea este înțelegere și respect. Eu le cunosc pe fetele mele. Alexandra a avut mari emoții. Învăța și noaptea”, a declarat omul de afaceri.

Alexandra Becali, apariție sexy la o benzinărie. Fiica omului de afaceri a dat dovadă de o dărnicie aparte Sursa Foto: spynews.ro

Povestea din spatele familiei lui Gigi Becali

„În anul 1946, aproape 200 de familii de armâni ajung în comuna bănăţeană Săcălaz (pe atunci, aşezare locuită de peste 4.000 de germani, mai cu seamă în satul Beregsău Mic. Marea majoritate dintre aceste familii s-a mutat în casele şvabilor deportaţi în anul 1945 în Uniunea Sovietică, fiind cazuri în care într-o singură casă locuiau şi câte 15-20 de machedoni. În acel an 1946 au fost trimişi în Banat şi cei din neamul lui Gigi Becali, inclusiv familia verişorilor săi Giovanni, Victor şi Mariana Becali.

Toma Becali, unchiul lui Gigi, a făcut puşcărie şi a fost torturat pentru că nu a vrut să-şi trădeze camarazii legionari, dar şi pentru că s-a opus procesului de colectivizare. Gheroghe şi Haralambie Becali au trecut şi ei, la un moment dat, prin beciurile Securităţii, fiind consideraţi că ar fi fost şi ei apropiaţi de Mişcarea Legionară şi s-a fi împotrivit colectivizării comuniste din satekle româneşti”, scrie Dinu Barbu, în cartea „Armâni şi megleniţi din Banatul Timişean”.