Fiica lui Emil Boc, mare vedetă pe TikTok. Cezara a dat lovitura, cum s-a viralizat imediat

Fiica lui Emil Boc, mare vedetă pe TikTok. Cezara a dat lovitura, cum s-a viralizat imediat
Fiica lui Emil Boc, vedeta pe Tik Tok

Cezara Boc este fiica fostului premier, Emil Boc, și este mare vedetă pe platforma Tik Tok. Astfel, absolventa facultății de Drept predă lecții inedite în mediul online și are deja milioane de vizualizări.

Fiica lui Emil Boc, mare vedetă pe TikTok

Astfel, în 2020, an de plină pandemie, Cezara Boc a început să posteze pe platformă clipuri în care explică diverse infracțiuni într-o manieră amuzantă și atractivă, dovadă că a prins imediat mulți urmăritori. Primul ei clip de lecție scurtă de drept a avut nu mai puțin de 1 milion de vizualizări. Cel mai de succes clip al său este unul în care imită o profesoară și un elev, vorbind despre pedepse și sancțiuni pe care le riscă profesorii abuzivi. Într-un alt video, Cezara vorbește despre violența în familie, rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie.

”Pe TikTok e cel mai simplu să făci și postezi astfel de clipuri, mi-a plăcut conceputul, sunt foarte mulți tineri care vor să învețe lucruri noi. ”Eram într-o zi la cafea, toată lumea vorbea de TikTok, numele l-am ales la întâmplare, numa să intru să văd ce postează lumea,”,  a spus Cezara Boc, potrivit clujust.ro.

”A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare.”, a mai povestit Cezara Boc, despre începuturile ei într-ale Tok Tok-ului.

Cezara Boc, succes în mediul online

Acum, Cezara Boc este urmărită pe Tik Tok de mai multe vedete din online, precum Claudisky (1,1 milioane urmăritori pe TikTok) sau vloggerul Cristina Almășan, pe care Cezara afirmă că o urmărea de mică. Însă înainte de lecțiile de drept, Cezara a mai avut un video de succes cu Poliția Locală. Ea a precizat că tatăl ei și-a făcut cont pe TikTok numai ca să-i vadă clipurile și că le apreciază.

Tânăra nu face bani din TikTok și nici nu își propune asta.

”Pe TikTok nu primești bani. Nu am privit-o niciodată așa, nu m-am gândit să fac bani online, ci mai mult de distracție.”, a spus Cezara Boc, care este consilier juridic la un cabinet notarial, potrivit sursei citate.

Menționăm că Cezara Boc, fiica cea mare a primarului Emil Boc. Aceasta a absolvit Facultatea de Drept UBB Cluj în 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI