Fiica lui Cristian Boureanu adoră viața de noapte. Cum merge îmbrăcată Ioana la petrecerile de fițe FOTO

Fiica lui Cristian Boureanu adoră viața de noapte. Cum merge îmbrăcată Ioana la petrecerile de fițe FOTO
Fiica lui Cristian Boureanu adoră viața de noapte. Cum merge îmbrăcată Ioana la petrecerile de fițe

Fostul politician Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina. Cei doi au divorțat în 2003 și au împreună o fiică, Ioana, pe care afaceristul a agresat-o pe stradă, în 2016, stârnind reacții virulente din partea ex-partenerei de viață.

Fiica lui Cristian Boureanu adoră viața de noapte

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, femeie care a divorțat de acesta în anul 2003. Ea a avut o relație extraconjugală de durată cu nașul de cununie al familiei Boureanu, fostul ministru Sebastian Vlădescu. În urma mariajului au o fiică, Ioana, pe care fostul politician a agresat-o pe stradă, în 2016, provocând reacții virulente din partea ex-partenerei de viață. Cristian Boureanu deține custodia exclusivă după divorț.

Fiica lui Cristian Boureanu adoră viața de noapte. Cum merge îmbrăcată Ioana la petrecerile de fițe FOTO
Cristian Boureanu și fiica, în urmă cu 4 ani

Pe scurt, disperat să își găsească fiica după ce a fugit de acasă, fostul deputat s-a gândit chiar să pună pe cineva să o urmărească în ziua scandalului, prin București. La acea vreme, apropiați ai familiei au declarat pentru Libertatea că fata a fost imobilizată de un individ angajat de Boureanu, pe Șoșeaua Nordului, care a ținut-o  până a ajuns tatăl ei la fața locului.

Adolescenta = o divă

Fostul politician a îmbrăcat întregul scandal într-un context care relevă un conflict pe care îl are cu mama fetei. Boureanu a precizat că, în trecut, Ioana a plecat de acasă noaptea, în Centrul Vechi, de cinci ori, iar o dată s-a întors beată. Ieșirile nocturne i-au rămas pasiune, din ceea ce se poate observa pe Instagram-ul tinerei, chiar ultimele imagini postate de fată fiind tot în club. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Pentru că acum are 19 ani și s-a maturizat, protagoniștii scandalului de acum aproape patru ani se înțeleg mult mai bine chiar și la capitolul ”ieșit în oraș”. Astfel, când nu este la școală, Ioana se distrează alături de colegii ei în cluburi, fără să stea cu griji în privința tatălui ei. Adolescenta își face apariția în localuri ca o divă, machiată strident și îmbrăcată senzual.