Cristian Boureanu a albit, dar tot e răsfățat de iubita tinerică. Cum s-au pozat cei doi

Cristian Boureanu a albit, dar tot e răsfățat de iubita tinerică. Cum s-au pozat cei doi
Cristian Boureanu a albit, dar tot o răsfață pe iubita mai tinerică. Cum s-a pozat alături de Laura Dincă?

Cristian Boureanu a albit, dar dragostea îl face ca abia să se vadă acest lucru pe chipul său. Fostul politician iubește și este iubit, lucru care îl ține încă tânăr. Cu toate astea, firele cărunte îl dau de gol. În ce ipostază s-a fotografiat alături de iubita tinerică? Laura Dincă îl răsfață nevoie mare pe acesta.

Cristian Boureanu, ipostază emoționantă alături de Laura Dincă

Deși mulți nu le dădeau șanse, Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt încă împreună, după atâția ani. Tânăra abia împlinise vârsta majoratului atunci când l-a cunoscut prima oară pe Boureanu.

Deși extrem de tânără, de atunci l-a văzut pe acesta un potențial viitor soț și tată al copiilor săi. Cei doi au planuri mari, vorbind deseori în interviuri despre mariaj, acesta lucru văzându-se și în gesturile lor, dar și în postările din mediul online.

Cristia Boureanu și Laura Dincă, iubire ca la început de drum
Cristia Boureanu și Laura Dincă, iubire ca la început de drum

Cu ce se ocupă iubita fostului politician

Amintim că blondina a devenit cunoscută odată cu show-ul de modă Next Top Models by Cătălin Botezatu, mai apoi aflându-se că ea este iubita fostului om politic. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, s-a lăsat de două facultăți, iar acum se ocupă de o afacere în design vestimentar. Pasionată de modă și de frumos, fostul model a crezut că este mai bine să se axeze pe ceea ce-i place și să nu mai piardă timpul cu „detalii” precum studiile universitare.

„Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo”, a spus Laura Dincă, pentru libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI