Fiica lui Cătălin Crișan, mișcări senzuale pe scenă. Fanii nu și-au putut lua ochii de la ea

Fiica lui Cătălin Crișan își moștenește tatăl celebru, când vine vorba despre reprezentațiile muzicale. Daria are o foarte mare iubire pentru cântec și dans, dar o perioadă a fost nevoită să treacă aceste pasiuni pe un loc secundar. Adolescenta de 19 ani este proaspăt intrată pe băncile facultății și și-a dorit să se concentreze mai mult pe această parte a vieții sale. De curând, însă, tânăra a surprins, printr-o apariție neașteptată și a fost prezentă pe scenă.

Fiica lui Cătălin Crișan, mișcări senzuale pe scenă. Fanii nu și-au putut lua ochii de la ea

Daria are aproape 20 de ani și se bucură din plin de statutul ei social. Fiica lui Cătălin Crișan e foarte apreciată atunci când urcă pe scenă și de curând mulți au avut ocazia să o vadă în acțiune, când a fost prezentă într-un local din Capitală.

Fiica lui Cătălin Crișan, mișcări senzuale pe scenă. Fanii nu și-au putut lua ochii de la ea
În prezent fiica lui Cătălin Crișan este studentă, însă Daria cochetează în continuare cu ideea showbiz-ului

Tânăra vedetă în devenire s-a bucurat și de compania a două dansatoare, care au ajutat-o în momentul ei artistic, ce pare să fi fost un real succes. Mulți dintre cei aflați în public nu și-au putut lua privirea de la Daria, care a surprins și prin câteva mișcări pline de senzualitate. În imaginea pe care aceasta a făcut-o publică pe contul său de Instagram se poate vedea și ținuta inedită pe care a ales să o poarte.

Fiica lui Cătălin Crișan s-a afișat pe scenă într-o rochie de catifea, de culoare roșie, la care a accesorizat și o pereche de botine cu toc scurt, dar și o preche de ciorapi plasă, fiind pe cele mai noi trenduri. Imaginea a fost una apreciată de către prietenii virtuali ai tinerei. În doar câțiva ani, fiica solistului de muzică ușoară, în vârstă de 51 de ani, s-a transformat foarte mult.

În vara anului trecut, Daria le-a dat tuturor o veste uriașă, anunțând că a fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. Tânăra mai dezvăluia pe atunci că e foarte pasionată și de teatru sau modeling, pe lângă dans și muzică, pasiuni ce par moștenite de la tatăl celebru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI