Cât de frumoasă e fiica lui Cătălin Crișan. Cu ce se ocupă Daria și ce spune despre tatăl ei

Cât de frumoasă e fiica lui Cătălin Crișan. Cu ce se ocupă Daria și ce spune despre tatăl ei
Iată ce fiică superbă are Cătălin Crișan!

Fiica lui Cătălin Crișan este o adolescentă în toată firea și surprinde din ce în ce mai mult cu frumusețea sa, dar și cu alegerile de viitor. Tânăra are 19 ani și se bucură acum de anii frumoși petrecuți pe băncile facultății. Cum mai este relația de când a început să fie independentă?

Fiica lui Cătălin Crișan este o frumusețe! Cu ce se ocupă Daria?

Daria i-a călcat o bună perioadă pe urme tatălui său, astfel că a iubit din prima clipă muzica și a și interpretat o perioadă de timp piese cunoscute și potrivite vârstei sale pe scene demne de luat în considerare. Acum, ajunsă la vârsta la care ar trebui să-și aleagă o carieră, se pare că s-a desprins de artă și s-a îndreptat spre…medicină.

Daria are 19 ani și este proaspătă studentă a cursurilor Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila. Cu toate astea, nu a lăsat să-i scape talentul printre degete, așa că a rămas cu teatrul, muzica și modelingul pe planul doi. Daria Crișan a absolvit de curând Liceul Gheorghe Șincai din București.

Fiica lui Cătălin Crișan șochează cu frumusețea sa
Fiica lui Cătălin Crișan șochează cu frumusețea sa

Cum este acum relația tată-fiică?

Cu toate că relația dintrea ea și tatăl său a fost cam tensionată câțiva ani de zile, maturitatea ei de acum a făcut-o să aibă o altă perspectivă. Să fi fost din cauza despărțirii de mama ei sau nu…doar tânăra știe. Un lucru este sigur însă. Apele s-au calmat iar ambii au deci să se bucure de momentele unice tată-fiică și de clipele de neuitat din evoluția Dariei de viitor adult.

Cătălin Crișan aproape că nu a mai avut cuvinte de laudă la cât de mândru a fost la auzirea veștii că fiica sa a fost admisă de curând la facultatea dorită. Cunoscuta vedetă are doi copii dintr-un mariaj eșuat cu Lucia Bubulac, pe Daria și Raris. Cei doi au divorțat după 14 ani de căsătorie, dar au rămas în relații bune pentru copiii pe care îi au împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI