Fiica lui Bill Gates se căsătorește. Suma colosală plătită pentru nuntă: ”Total exagerat, incredibil de extravagant”

Fiica lui Bill Gates se căsătorește. Suma colosală plătită pentru nuntă: ”Total exagerat, incredibil de extravagant”
Cati bani costa nunta de lux

Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. Jennifer Gates își dorește o nuntă cu mare fast și costurile evenimentului se ridică la cel puțin 2 milioane de dolari.

Jennifer Gates se căsătorește

Se pare că nunta va avea loc la ferma sa de cai din Westchester, la aproximativ 80 de kilometri de Manhattan. Proprietatea are 50 de hectare și i-a fost oferită lui Jennifer în 2018 de către părinții, drept cadou de absolvire a Universității Stanford.

Proprietatea a costat aproximativ 21 de milioane de dolari. În plus, ea are și un apartament în Manhattan, unde este studentă la medicină.

La ferma de cai unde va avea loc nunta s-au amenajat deja mai multe pavilioane de sticlă și o scenă circulară imensă.

„Este total exaegrat. Incredible de extravagant. Și produce multe neplăceri vecinilor”, a spus un vecin care s-a arătat deranjat de forfota creată de pregătirile pentru nuntă.

O rudă a lui Jennifer Gates a declarat pentru Daily Mail că tânăra speră ca nunta să poată fi organizată afară.

„Jenn speră ca ceremonia să poată avea loc afară, dar dacă vremea nu va permite, au amenajat corturi uriașe și mai multe structuri din oțel și sticlă”.

Vor avea invitați importanți

Având în vedere că tatăl lui Jennifer este nimeni altul decât Bill Gates, tânăra și partenerul ei vor avea invitați de seamă.

Bill și Melinda sunt prieteni cu mulți demnitari și celebrități, cum ar fi Barack Obama. S-ar putea să fie printre invitați. A fost depusă o cerere pentru a închide drumul care trece prin apropierea proprietății, pentru ca invitații să aibă intimitate”.

Jennifer Gates și-a anunțat logodna cu milionarul egiptean Nayel Nassar, în ianuarie 2020.

În septembrie 2021, Melinda Gates a dat o petrecere la casa din Washington. Jennifer a postat câteva fotografii pe instagram.

”Îți mulțumim pentru această petrecere specială. Sunt recunoscătoare tuturor femeilor extraordinare din viața mea cu care mă sfătuiesc și mă susțin către acest nou capitol”, a scris Jennifer pe Instagram, alături de fotografiile de la petrecerea de logodnă pe care mama ei a dat-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI