Fiica lui Adi Minune atacă și X Factor. Ce spune despre participarea la emisiunea de la Antena 1

Fiica lui Adi Minune atacă și X Factor. Ce spune despre participarea la emisiunea de la Antena 1
Ce spune fiica lui Adi Minune despre participarea la X Factor?

Nimic nu o poate opri pe Adriana Simionescu! Tânăra, după participarea la Vocea României, se gândește la X Factor. Ce spune fiica lui Adi Minune despre show-ul acesta de muzică?

Adriana Simionescu, despre participarea la X Factor

Adriana Simionescu a trecut peste o înfrângere cu capul sus. După ce a părăsit Vocea României chiar cu puțin timp înainte de finele show-ului, s-a apucat de noile planuri. Aceasta și-a dorit dintotdeauna la o carieră muzicală, așa că acum face pași din ce în ce mai mari pentru a-și începe cariera solo. Fiica lui Adi Minune este foarte mulțumită de reprezentațiile de la Vocea și de parcursul său. Conform unor declarații, acum țintește spere marele premiu oferit de X Factor.

Adriana Simionescu, despre participarea la X Factor
Adriana Simionescu, despre participarea la X Factor

Sesiunea de întrebări pe care a provocat-o fanilor a fost modul prin care tânăra artistă le-a mărturisit celor ce o urmăresc ce planuri de viitor are și care este noua etapă. “Ai de gând să încerci și la alt concurs de muzică? Gen «X Factor?»” este mesajul primit de talentata adolescentă de la un internaut. “Mi-ar plăcea să încerc și la «X Factor», dar, acum urmează alte proiecte pe care sunt sigură că o să le iubiți #alleyesonme (n.r.: #toțiochiipemine)”, a fost răspunsul Adrianei Simionescu.

„Mulțumesc tuturor fanilor”

„Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, acesta a fost mesajul lui Adrian Minune după ce fiica sa, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la „Vocea României”.
Adrian Minune

Urmăriți Playtech.ro și pe