Elena Udrea, reacție șoc după anunțul candidaturii Traian Băsescu la Primăria Capitalei: „Gata, s-a terminat cu gluma!

Elena Udrea, reacție șoc după anunțul candidaturii Traian Băsescu la Primăria Capitalei: „Gata, s-a terminat cu gluma!
Elena Udrea, reacție șoc după anunțul candidaturii Traian Băsescu la Primăria Capitalei: "Gata, s-a terminat cu gluma!

În cursul zilei de luni, liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat candidatura europarlamentarului Traian Băsescu la Primăria Capitalei. În urma acestei vești, Elena Udrea nu a întârziat să își exprime public bucuria și susținerea pentru viitorul primar: „Şi că întotdeauna, câştigă”.

“Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti”

În urmă cu câteva zile, Traian Băsescu a transmis faptul că s-a simțit jignit de excluderea din alianța PNL-USR-PLUS cu privire la alegerea unor candidați comuni pentru Primăria Capitalei, motiv pentru care a decis să participe independent.
Ne-au anunțat că nu este loc în această alianță și pentru PMP. Nefiind, ne luăm soarta în mâini. Ei au stabilit că pot câștiga eliminând PMP-ul. De ce să-mi bat eu capul cu problemele pe care ei deja le-au judecat?”, a spus Traian Băsescu, după ce a fost întrebat dacă reprezintă un pericol pentru candidature lui Nicușor Dan.

De asemenea, fostul președinte nu a fost convins în totalitate de această decizie, afirmând că va lua decizia finală în cursul acestei săptămâni.

Încă nu este o decizie luată, dar nu exclud această posibilitate”, declara Traian Băsescu la Digi24, precizând că mai are nevoie de o discuție cu liderii tuturor organizațiilor PMP”, a declarat acesta.

La doar trei zile distanță, liderul PMP, Eugen Tomac, și-a început campania de strângere a voturilor pentru europarlamentarul PMP, Traian Băsescu.

În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Reacția Elenei Udrea, după anunțul lui Traian Băsescu

Relația extrem de bună între fostul președinte și Elena Udrea nu mai este un mister pentru nimeni, iar faptul că cei doi au apucat drumuri diferite în viață la un moment dat, nu îi împiedică să se bazeze pe aceeași susținere ca și până acum.

Extrem de încrezătoare în potențialul fostului său coleg în calitate de primar, fosta șefă a Cancelariei prezidențiale a lui Traian Băsescu a transmis un mesaj de intimidare pentru toți concurenții acestuia la Primăria Capitalei.

Gata, s-a terminat cu gluma! Candidații și susținătorii lor, cei aflați la vedere sau ascunși aiurea, prin “păduri”, își pot lua găletușele din nisip și pot merge acasă! Traian Băsescu, candidează! Și ca întotdeauna, câștigă! Se face din nou politică în România! Se face din nou administrație în România!”, este mesajul Elenei Udrea, publicat pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI