Fiica Danielei Gyorfi, o adevărată domnişoară. Cum au fost surprinşi Maria şi George Tal în Bucureşti FOTO EXCLUSIV

de: Andrei Simion
09 06. 2023

Paparazzi Playtech Știri au surprins-o, în urmă cu puțin timp, pe fata Danielei Gyorfi și a lui George Tal în zona Udriște din București. Maria, pe numele său, are aproximativ 14 ani, iar părinții ei sunt foarte mândri de ea. Extrem de cochetă, întoarce întotdeauna privirile în spațiul public. Fiica Danielei Gyorfi, o adevărată domnişoară. FOTO

Fiica Danielei Gyorfi, o adevărată domnişoară

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de mai bine de 15 ani, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Rodul iubirii dintre cei doi parteneri este reprezentat de Maria, o fetiță în vârstă de aproximativ 14 ani, îndrăgită de mulți români. În ciuda vârstei sale fragede, este obișnuită deja să fie în lumina reflectoarelor, colaborând în trecut cu Cătălin Măruță.

Fiica Danielei Gyorfi a crescut uimitor de mult. De la un an la altul, se transformă într-o adevărată domnișoară, după cum o demonstrează și imaginile surprinse în urmă cu puțin timp de către paparazzi Playtech Știri. Maria a ieșit împreună cu tatăl său dintr-o clădire din zona Udriște, din București, când a fost fotografiată.

George Tal și Maria țineau în mână un document. Cel mai probabil, era vorba despre ceva important, fiindcă imediat cum au traversat strada din Udriște, pe trecerea pentru pietoni, s-au urcat în taxi și au schimbat direcția către Corbeanca, acolo unde minora a fost mutată la școală. Păreau să se grăbească.

Frumoasă și zveltă, Maria inspiră poftă de viață oricărui om o privește. Îmbrăcată modest, într-o pereche de blugi largi și un top albastru, fiica Danielei Gyorfi a fost, fără îndoială, motivul perfect pentru răgazul luat de mulți trecători de pe stradă pentru a o privi. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginile din galeria FOTO vorbesc de la sine.

Mutată în Corbeanca din cauza bullying-ului

Fiindcă am menționat că Maria a fost mutată la o școală din Corbeanca, amintim și câteva informații despre circumstanțele în care a avut loc demersul. Totul a fost făcut public de către partenera lui George Tal. Daniela Gyorfi a precizat că un episod sensibil a avut loc la fosta școală pe care o frecventa fiica sa, în urmă cu mai mult timp.

Maria a fost victima bullying-ului, din cauza căruia a ajuns chiar în atenția specialiștilor din domeniul medical. Colegii de la fosta școală pe care o frecventa s-au implicat într-o situație tensionată, au împins-o pe fiica Danielei Gyorfi, iar aceasta și-a spart capul. Deși a fost expusă de mică la televizor, nu se aștepta să aibă parte de un astfel de episod.

„A zis că vrea să aibă și ea prietene la școală, pentru că elevii de acolo sunt împreună de la grădiniță și ea este nou-venită. (…) Când era la cealaltă școală, a avut două colege care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba.

Patru ani erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. Părinții trebuie să înțeleagă că violența nu e normală. În clasa a IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau, în condițiile în care două tricouri albe s-au umplut de sânge. (…) I-am spus Mariei că tot ce i se pare în neregulă că se întâmplă să îmi spună”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars.