Fiica Biancăi Drăgușanu, agresată la grădiniță. Prin ce traumă a trecut Sofia: ”Se vedeau și dinții” VIDEO

Fiica Biancăi Drăgușanu, agresată la grădiniță. Prin ce traumă a trecut Sofia: ”Se vedeau și dinții” VIDEO
Fiica Biancai Dragusanu, agresata la gradinita

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite în ultima perioadă. După scandalul dintre ea și fostul soț Alex Bodi, care pare să nu se mai încheie nici acum, când blondina este pe punctul de a se căsători cu noul ei iubit Gabi Bădălău, controversatul designer a povestit la Teo Show de la Kanal D problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei la grădiniță.

Fiica Biancăi Drăgușanu, agresată la grădiniță

Bianca Drăgușanu a transferat-o de la grădiniță pe Sofia, fata pe care o are cu Victor Slav, din cauza că fetița ar fi fost agresată de către colegii ei. Fosta prezentatoare de la Kanal D spune că micuța ei a fost mușcată de către una dintre fostele colege de grupă.

Vedeta a rămas șocată de vânătaia cu care Sofia a venit acasă, lucru care a revoltat-o pe faimoasa blondină. Se pare că fiica Biancăi a avut de pătimit șapte zile cu o vânătaie urâtă pe picior, ceea ce a determinat-o pe vedetă să o mute pe cea mică la o altă instituție școlară.

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Ce probleme de sănătate a avut fiica Biancăi Drăgușanu

Ca orice mamă grijulie, Bianca Drăgușanu ar face orice pentru fiica ei, iar atunci când Sofia nu se simte bine, părintele ei face tot posibilul pentru a-i alina durerea micuței.

Fetița lui Victor Slav a avut mici probleme de sănătate în ultima perioadă. Diva a povestit cum Sofia a avut o tuse destul de serioasă care nu i-a dat pace timp de o lună de zile. Din fericire, cea mică s-a însănătoșit după ce a urmat câteva tratamente medicamentoase.

„În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a completat Bianca Drăgușanu la aceeași emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI