19 iul. 2021 | 21:46

Fiica Antoniei, transformare uimitoare. Imaginea cu care a artista a topit inimile tuturor

Monden
Fiica Antoniei, transformare uimitoare. Imaginea cu care a artista a topit inimile tuturor
Fiica Antoniei, transformare uimitoare. Imaginea cu care a artista a topit inimile tuturor

Fiica Antoniei, Maya, a crescut și a devenit o adevărată domnișoară. Cântăreața noastră are cu siguranță de ce să fie mândră.

Fiica Antoniei, transformare uimitoare. Imaginea cu care a artista a topit inimile tuturor

Pe lângă cei doi băieți minunați pe care îi are alături de Alex Velea, Antonia se mândrește cu o frumusețe de fată. Maya a împlinit 10 ani și conform tradiție, ea a primit prima ei comuniune, fiind catolică, la fel ca tatăl ei, Vincenzo Castellano.

Antonia a postat mai multe fotografii de la ceremonia religioasă a Mayei. Alături de micuță au fost mama ei, tatăl ei, dar și frații vitregi, Dominic și Akim.

Micuța a fost îmbrăcată într-o rochiță albă cu detalii aurii, iar frații ei s-au îmbrăcat și ei tot în alb. Antonia a purtat o rochie superbă, albă și scurtă, cu detalii din dantelă și puf la mâneci.

Maya a crescut și este o adevărată domnișoară. Micuța a avut parte de prima ei couniune, un moment cu adevărat special pentru ea și familia ei.

Cum se înțelege Alex Velea cu Maya

Antonia a divorțat de tatăl Mayei în 2020, după ce s-au căsătorit în 2011. Acum, cântăreața are doi copii alături de Alex Velea și este mai fericită ca niciodată.

 „Oamenii ne vedeau urât, că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altora. Și le-am demonstrat că nu este deloc așa. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea.

Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem și noi, dar și băieții să o vadă pe sora lor. Nu există ocazie în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O consider ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.”

Sunt fericit că avem genul ăsta de relație, că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Acum lucrurile și-au intrat pe un făgaș normal și de acum înainte o să fie vizitele de ambele părți, o să mergem și noi acolo, o să vina și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a spus Alex Velea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro