Fetița Oanei Roman, atitudine de vedetă la numai 5 ani. ”S-a coafat și a avut o ședință foto!”

Fetița Oanei Roman, atitudine de vedetă la numai 5 ani. ”S-a coafat și a avut o ședință foto!”
Fiica Oanei Roman s-a coafat singură și a făcut o șednță foto

Fetița Oanei Roman este deja o adevărată domnișoară. Aceasta s-a aranjat și a așteptat să fie pozată de profesioniști. Cum arată micuța și ce mesaj le-a transmis vedeta internauților?

Cum s-a lăsat fotografiată fetița Oanei Roman?

Fetița Oanei Roman crește pe zi ce trece și se transformă într-o adevărată domnișoară. Micuța s-a lăsat pe mâinile profesioniștilor, iar mai apoi s-a fotografiat ca un adevărat model. Isa a demonstrat că are atitudine de model, poate peste ani va avea multe de învățat de la verișoara ei, fiica Catincăi.

Fiica Oanei Roman a pozat ca un adevărat fotomodel
Fiica Oanei Roman a pozat ca un adevărat fotomodel

„Isa s-a coafat și a făcut o ședință foto la salon! Nu că mă laud, dar zic că are atiudine și pozează tare frumos! Mulțumim @sungatestudio si @alina__camelia”,  a fost mesajul Oanei Roman din dreptul fotografiilor cu fiica ei.

„Asumat, am rămas doar noi două”

Oana Roman a pus pe toată lumea pe gânduri cu ultimul mesaj. Vedeta a spus public faptul că deocamdată familia sa este doar Isa. Deocamdată, nu se știe ce s-a întâmplat cu Marius, dacă e plecat pentru scurtă vreme sau definitiv din vița acestora. Amintim că lucrurile între ei au fost deseori extrem de grele. Nu de puține ori au fost foarte aproape și de divorț, dar au reușit să treacă peste impas și să redevină o familie. Cu câteva luni în urmă, zvonurile arătau că cei doi sunt extrem de aproape de a încheia socotelile și de a semna actele de divorț. Cu toate astea, au reușit să repare totul.

„Pentru cei care mă tot întreabă! Nu m-am dus la petrecere pentru că nu m-au invitat. E singura petrecere la care nu primesc niciodată invitație! Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două! Și asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puțin deocamdată”
Oana Roman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI