Fetița din imagine este astăzi celebră și iubită în România. Frumusețea ei naturală îi hipnotizează pe toți, o recunoști?

de: Andrei Simion
31 07. 2024

Mulți români o cunosc pe fetița din imagine. Astăzi este celebră și iubită în România, și cu multe apariții pe micile ecrane, iar frumusețea ei naturală îi hipnotizează pe toți. Tu o recunoști pe Fetița din imagine?

Știi cine este fetița din imagine, o recunoști?

Luna care vine, îi va aduce încă o zi la cei 38 de până acum. Fetița din imagine venea pe lume într-o zi de 18 august a anului 1985, iar frumusețea ei naturală îi hipnotiza pe toți din jur, încă de  atunci.

Încă de mică, frumoasa vedetă a dovedit că are tot ce-i trebuie pentru a deveni actriță. Cu toate astea, la finalul anilor de liceu, avea să intre la Academia de Studii Economice, între anii 2004 și 2008, an în care absolvea cursurile cu brio.

În timpul facultății, în urma unor castinguri ajunge în 2007 să joace pentru prima dată într-un serial, de altfel unul de succes în România, „Inimă de țigan”.

În anul următor revine într-o altă producție, „Regina”, având și aici un rol important în acțiunea serialului. Ulterior, avea să cunoască și ce înseamnă postura de prezentator TV, făcând parte din echipa emisiunii „În al 9-lea cer”.

Andreea Ibacka, de 13 ani alături de Cabral

La 3 ani distanță de la ultima apariție pe micile ecrane, fetița din imagine avea să devină o femei în adevăratul sens al cuvântului, extrem de frumoasă, dar și măritată. În 2011 avea să spună Da în fața Ofițerului de Stare Civilă.

După cum v-ați dat seama, vorbim așadar de frumoasa blondă Andreea Ibacka, azi ajunsă la frumoasa vârstă de 38 de ani, în curând 39. Mariajul cu Cabral, care durează de 11 ani, le-a adus în viața lor și doi copii, Namiko și Tiago.

Deși nu a mai avut apariții notabile pe micile ecrane, vedeta se ocupă de buna creștere a celor doi copii, deși recunoaște că nu este deloc simplu, mai ales când vor să plece în vacanțe:

„Nu plecăm fără copii, dar, poate, la un moment dat, când o să mai crească un pic, o să reușim și treaba asta. Suntem ceva mai organizați decât eram înainte.

Intervine și factorul spontan, pentru că, uite, călătorim cu rulota destul de mult și atunci nu știi ce se întâmplă, unde ajungi, poți să prelungești cazarea, dacă îți dorești și programul îți permite.

Dar atunci când călătorești cu copii atât de mici, sigur că trebuie să ai bagaje mai multe, adică trebuie să te pregătești un pic înainte, cel puțin să îi pregătești pe ei.”, povestea recent Andreea Ibacka.

Andreea și Cabral știu să treacă peste probleme

Ca în orice relație, nu neapărat mariaj, există situații și situații. Există momente de tensiune, care ar trebui gestionate bine, pentru a nu degenera, dar există și multe momente de bucurie, dragoste și echilibru.

Ca orice alt cuplu, inclusiv cuplul Andreea și Cabral au avut parte de momente mai bune, și altele mai proaste, dar, spune Andrea Ibacka, au știut cum să treacă peste ele:

„Am putea crea falsa impresie că acasă noi o ținem tot într-un stand-up, dar îți dai seama că nu e chiar așa!

(…) Până la urmă suntem o familie normală, dar cred că da, umorul ne definește pe amândoi.

Și atunci cumva ne întâlnim frumos la mijloc, ne mai spunem uneori adevăruri cam nasoale în glumă și cumva trecem mai ușor peste ele”, a povestit actrița pentru Ciao.ro.

Așadar, cu o familie frumoasă, reușită, cu o dublă carieră, de actriță și economistă, fetița din imagine a reușit să-și vadă visele împlinite. Oricum, fanii încă o mai așteaptă pe micile ecrane.