01 apr. 2024 | 13:55

Ce a pățit Cabral în vacanța din Italia. Nu găsea taxi, dar un autobuz a frânat brusc lângă el: ireal ce a urmat

Monden
Ce a pățit Cabral în vacanța din Italia. Nu găsea taxi, dar un autobuz a frânat brusc lângă el: ireal ce a urmat
Ce a pățit Cabral în vacanța din Italia. Nu găsea taxi, dar un autobuz a frânat brusc lângă el: ireal ce a urmat

Cabral a avut o vacanță de pomimă. Spera că se va relaxa din plin și va scăpa de stres și probleme, dar se pare că problemele nu l-au ocolit. Prin ce a trecut prezentatorul TV și cum a ajuns să frâneze un autobuz brusc lângă el.

Cabral, pățanii din vacanță

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Se numără printre cele mai iubite vedete românești, care știe să se facă plăcută în fața publicului și are o mulțime de fani.

Aceștia îi urmăresc atent activitate, mai ales în mediul online, unde este și foarte activ. Celebrul prezentator TV vorbește despre tot ce se petrece nou în viața lui, fie că este vorba despre experiențe plăcute sau probleme.

De data aceasta, a făcut dezvăluiri neașteptate despre vacanța petrecută în Torino. A mers acolo însoțit de alte persoane și sperau să se distreze pe cinste, fără nicio problemă, dar se pare că nu au putut fi ocoliți de provocări.

Sincer din fire, Cabral Ibacka a decis să le dezvăluie fanilor cum a dat peste un om cu suflet mare, dar și cât de mult te poate ajuta celebritatea. A simțit pe pielea lui acest avantaj și va rămâne mereu recunoscător.

Vedeta a mărturisit că se aflau într-o situație disperată, pentru că nu găseau niciun taxi disponibil. Ploua tare, erau uzi și dezamăgiți, dar un român care l-a recunoscut a oprit autobuzul brusc lângă el și l-a ajutat să ajungă la destinație, mărturisindu-i, înainte de toate, că știe cine este.

„Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport.

Taxi… zero, nema, niente. Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează. Zic «Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…».

Mă duc fuga la ușă și când să întreb «Signore, dobbiamo andare…», el zice: Tu ești Cabral?! Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune: Eu am terminat tura, mă retrag.

O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport. Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți! Când îl vedeți, să știți că e om bun!”, a povestit Cabral pe pagina de Facebook.

Deși ieșea din tură, i-a dus direct la destinație, pentru că riscau să piardă avionul. Prezentatorul a pus și o fotografie cu șoferul milos, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Cabral și Andreea Ibacka, prima vacanță în doi

De când au devenit părinți și responsabilitățile s-au schimbat, Cabral și Andrea Ibaka și-au modificat radical și obiceiurile. Pe măsură ce familia lor a crescut, cuplul a petrecut multe vacanțe mai întâi cu fiica lor și apoi cu fiul lor, dar niciodată singuri.

Se pare, însă, că de data aceasta au avut ceva mai mult noroc. Cei doi au avut parte de o vacanță doar în doi, după mult timp în care au pornit la drum cu biberoane, scutece, plâns și multe emoții.

S-au distrat exact ca pe vremuri, când tot ce conta erau ei și nu se confruntau cu atât de multe griji și probleme. Luna trecută, au avut parte de o escapadă în Dubai, la care visau de mult timp, dar pe care nu credeau că și-o vor permite.

Cei doi au reușit să se relaxeze și să își încarce bateriile, în timp ce copiii au rămas acasă cu bunici, în siguranță. Namiko și Tiago s-au distrat și ei, alături de cei trei câini ai familiei, în timp ce părinții și-au făcut de cap în Emirate.

Soții Ibacka, o vacanță de vis

Andreea Ibacka și-a dedicat ultimii ani exclusiv creșterii celor doi copii, cărora le-a oferit toată atenția ei. A renunțat recent și la proiectul TV Happy Caffee de pe Happy Chanel, pentru că familia are nevoie de multă atenție, dar și pentru că are câteva proiecte online.

Cu toate acestea, într-o perioadă în care sunt stresați și au mult de muncă, au ales să plece în vacanță în doi. Fără niciun copil, spun că s-au distrat exact ca pe vremuri și această ieșire a fost ca o gură de aer proaspăt pentru ei, dar și pentru relația lor.

“Știam că se descurcă. Am și încercat să nu-i sunăm, să nu-i stresăm prea tare, oricum am lăsat planul bine pus la punct. Eu așa sunt: cu liste, meticuloasă, dinainte de a pleca. Au fost pe rând bunicii, s-au schimbat. Au venit ai mei vreo câteva zile acasă, după aceea a trebuit să plece ei din București și au veni socrii.

La mine nu e suficient să rezolv cei doi copii, trebuie cineva să vină și la căței să le dea de mâncare, să strângă, dar s-au descurcat, adică a fost foarte bine. Și da, și noi am reușit să ne relaxăm așa ca pe vremuri. Parcă nici nu credeam că se mai poate vreodată”, a declarat, pentru UNICA.ro, Andreea Ibacka.

Cei mici s-au simțit bine cu bunicii, iar părinții au stat relaxați, pentru că aceștia sunt obișnuiți cu ei. Totuși, și-au propus ca escapada să nu fie mai mare de o săptămână, pentru a evita complicațiile.

PlaySport
WOW! Ea e “nora” Nadiei Comăneci! Cât de frumoasă e tânăra cu care se iubeşte fiul marii gimnaste a României
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Tinerii care l-au omorât pe şoferul român de TIR ar fi acționat cu premeditare. Ancheta a mai scos la iveală un caz șocant
EVZ.ro
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Digisport.ro
Anunțul făcut despre Radu Drăgușin imediat după prestația din meciul cu Manchester City + Nota primită în presa din Anglia
Adevarul
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
BZI.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Spynews.ro
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Impact.ro
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Reguli obligatorii pentru cei cu CONT la BANCĂ. S-a stabilit exact ce trebuie să faci neapărat
Capital.ro
Cea mai nouă peşteră din România, o destinație turistică spectaculoasă. Are sistem de iluminare și monitorizare
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro