17 apr. 2024 | 14:21

Fetiţa din imagine a devenit una dintre cele mai iubite românce. O vezi mereu la TV, are lipici la telespectatori. Îţi dai seama cine este?

Monden
Fetiţa din imagine a devenit una dintre cele mai iubite românce. O vezi mereu la TV, are lipici la telespectatori. Îţi dai seama cine este?
Este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România

Fetiţa din imaginea de mai sus este acum una dintre cele mai iubite românce. Telespectatorii o văd aproape zilnic pe micile ecrane. Priviți cu atenție poza, o recunoașteți?

Fetița din imagine, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România

Recunoașteți vedeta din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune și o vedeți aproape zilnic pe micul ecran. De asemenea, este mamă a doi copii minunați. Nu există român care să nu îi știe numele și să o admire când apare la tv. Fetița drăgălașă, tunsă scurt cu breton, dar extrem de greu de recunoscut față de felul în care arată acum, este Simona Gherghe.

Mulți nu au recunoscut-o pe Simona Gherghe

Prezentatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1, a umblat în albumul cu amintiri și a scos la iveală o poză dragă sufletului ei. Este vorba despre o fotografie alb-negru, în care apare alături de cea care i-a dat viață. În poza respectivă, vedeta stă în brațele mamei ei și zâmbește ștrengărește. Mulți internauți nu au recunoscut-o! Prezentatoarea de televiziune era complet schimbată față de cum o știu acum telespectatorii.

Simona Gherghe, pe vremea când era doar o copilă

Simona Gherghe, pe vremea când era doar o copilă

Cum arăta pe vremea când a prezentat primul jurnal de știri

Tot pe rețelele de socializare, Simona Gherghe le-a arătat fanilor cum arăta pe vremea când a început să lucreze în televiziune. Ea este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune de la noi. Și-a început cariera prezentând știrile principale ale zilei.

Pentru a-și aduce aminte de perioada respectivă, Simona Gherghe a publicat pe Instagram o imagine din anul 2002, de la primul ei jurnal de știri. Avea doar 24 de ani când a debutat pe micile ecrane. În plus, ea a publicat și o imagine cu ea din prezent, tot la Antena 1.

„Fata din prima poză prezentă, pe 15 aprilie 2002, primul ei jurnal de știri, la Antena 1. Sunt fix 22 de ani de atunci. În a doua fotografie, tot eu, tot la Antena 1… Statornică, nu? 😊♥️”, a scris vedeta la postarea de pe social media.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Capital.ro
Reţetă tradiţională drob de miel fără prapur. Cu ce trebuie uns pentru a nu fi uscat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro