Ferma 2020. Viviana Sposub: ”E înfierbântat de la abstinență”. Ce se întâmplă diseară cu George Burcea

Ferma 2020. Viviana Sposub: ”E înfierbântat de la abstinență”. Ce se întâmplă diseară cu George Burcea
Ferma 2020. Edițai de 22 septembrie vine cu surprize uriașe

Ediția de azi, 22 septembrie, a emisiunii Ferma vine cu surprize uriașe pentru fani! Show-ul prinde contur odată cu traiul care le devine ușor-ușor obișnuință vedetelor. Ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea în această seară?

Ferma 2020. Mărturii incendiare în ediția de azi

A venit și săptămâna a treia de concurs, iar vedetele care au acceptat provocarea Fermei sunt încă în curs de obișnuire cu noile scenarii. Când credeau că au înțeles cum evoluează competiția și că lumea le este în sfârșit dragă, descoperă că o nouă zi înseamnă, de fapt, o nouă provocare. Anisia Gafton a părăsit competiția în cursul săptămânii trecute, dar cu ajutorul norocului de a o învinge pe Alina Puțcău într-un duel a reușit să rămână în competiție. La plecarea din Fermă către bandiți, Anisia l-a declarat pe Burcea fermier, iar diseară vom vedea cu toții cum îi priește noul rol.

De asemenea, vom vedea primele sarcini pe care le va distribui fermierilor, dar și cei care vor trebui să execute ordinele și să le ia locul vechilor servitori ai casei. George Piștereanu iese de data aceasta în relief cu o trasparență cu care ne-a obișnuit, astfel că va spune tot ceea ce gândesc toți colegii: ”Sperăm ca noua conducere să fie mai bună decât fosta”. Ironiile continuă între Bogdan Stoica și Anna Lesko, dar cel care intră în vizorul critic al blondinei este Octavian Ciovică, ce reușește să o supere pe frumoasa cântăreață la culme. Anna îl pune numaidecât la locul său și-i cere mai mult respect.

Ferma 2020 - ediția din 22 septembrie. Liniștea nu domnește nici acum în clanul bandiților
Ferma 2020 – ediția din 22 septembrie. Liniștea nu domnește nici acum în clanul bandiților

„E puțin înfierbintat de la abstinență

Provocarea Mihaelei de săptămâna aceasta dă peste cap planurile fermierilor, moderatoarea cerându-le să rezole misiunile legați de mâini doi câte doi, dar să meargă și la baie sau să doarmă tot în stadiul acesta. Între timp, idila sintre Paul și Elena Chiriac se dezvoltă sub ochii colegilor și a telespectatorilor. Viviana devine apropiata și confidenta tinerei de 18 ani, iar seara îi va surprinde împreună pe toți.

”Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”, va declara Viviana Sposub, conform unui comunicat Pro TV.

În mijlocul pădurii, la bandiți, nu este mai liniște. Gabi și Giulia continuă să se șicaneze, iar faptul că celebrul bucătar nu este ajutat deloc în misiunile pe care le au toți de îndeplinit îl enervează din ce în ce mai tare. Blondina continuă să susțină că reacțiile chef-ului sunt exagerate și va admite: ”Când simt nevoia să mă odihnesc, nu cred că este o crimă dacă vreau să iau 5 minute pauză”.