Ferma 2020. George Burcea, atac fabulos la Andreea Bălan! Cum l-a lucrat ea, ca să îl ia Poliția

Ferma 2020. George Burcea, atac la adresa Andreei Bălan. Cum l-a dat pe mâna Poliției? 

George Burcea vine cu detalii picante din scandalul cu fosta sa soție în cadrul emisiunii Ferma 2020. Cum susține actorul că mama copiilor săi l-ar fi lucrat astfel încât acesta să fie luat în vizor de către Poliție? Mărturii surprinzătoare!

Ferma 2020. George Burcea, atac la adresa Andreei Bălan. Cum l-a dat pe mâna Poliției?

George Burcea a stat în banca lui câteva luni bune, iar acum după ce apele păreau că se liniștesc în conflictul cu Andreea Bălan, actorul vine cu mărturii șocante. Concurentul de la Ferma a lansat un atac fulminant la adresa fostei soții în cadrul unui testimonial pentru filmările reality show-ului în care se află. Bărbatul a făcut dezvăluiri incendiare despre despărțirea de solistă, dar și despre comportamentul pe care îl are fosta parteneră de fiecare dată când el își îndeplinește atribuțiile de tată cu jumătate de normă și merge în vizită la fiicele lui.

Ella Maya are 4 anișori, iar Clara Maria și-a sărbătorit primul an pe această lume în luna martie a a.c. Vedeta a mărturisit că a văzut cum este să fie taxat chiar și de cel mai apropiat om de lângă tine. De asemenea, a susținut că acum între el și fosta soție există o relație decentă pentru copii. Cântăreața îi dă voie să îi viziteze și poată să și rămână în locuința cândva comună peste noapte. Deocamdată, solista nu-i îngăduie să ia fetele la ea, iar atunci când ajunge acasă, Andreea pleacă, cel mai probabil, la iubitul ei, George rămânând cu soacra și cu fiicele sale.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”
George Burcea (Sursa: ferma.protv.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI