Ferma 2020. Anna Lesko a făcut-o praf pe Andreea Bălan! A spus adevărul despre mariajul lui Burcea

Ferma 2020. Anna Lesko a făcut-o praf pe Andreea Bălan! A spus adevărul despre mariajul lui Burcea

În noul sezon al emisiunii ”Ferma 2020” se confruntă 8 orășeni cu 8 săteni pentru marele premiu de 50.000 de euro. Dar lupta dintre cele două echipe care aparent nu pot conviețui la un loc, dar care sunt nevoite să învețe asta se mută pe alt plan, cel emoțional. Cei 16 concurenți încep să se cunoască din ce în ce mai bine și ajung să-și facă destăinuiri, fie să se arate așa cum sunt ei în viața de zi cu zi, ca în cazul lui George Burcea. Actor nu a dat din casă prea mult, până acum, despre mariajul cu Andreea Bălan, dar comportamentul lui din tabără a făcut-o pe Anna Lesko să comenteze relația sa cu Andreea Bălan și mai ales scandalul afișat de aceasta pe tavan.

Anna Lesko, comentarii despre mariajul lui George Burcea cu Andreea Bălan, la Ferma 2020

În seara de 16 septembrie, de la ora 22.30, pe PRO TV, s-au auzit comentarii dure la adresa Andreei Bălan. Anna Lesko, protagonista, îl apără pe actor în scandalul cu fosta sa soție. Deși recunoaște că nu a avut nimic de împărțit cu ea, văzându-se numai la câteva concerte sau evenimente unde s-au salutat și nimic mai mult, cântăreața îi critică dur comportamentul în ceea ce privește divorțul de Burcea.

George Burcea, la Ferma 2020

Artista a subliniat că bărbatul nu a a avut în plan ca notorietatea să meargă mână în mână cu dragostea sau, după cum indică chiar Anna Lesko, să devină celebru pe spatele partenerei. În plus, aceasta și-a spus părerea și despre ceea ce lasă să ajungă în presa mondenă, împărțind aceeași meserie și putând analiza subiectul. Diva a declarat că ”spălarea rufelor în afara casei” este un lucru nedemn pentru un artist.

„E doar în capul ei/ Nu e ok ce face în presă/ Andreea crede că toată lumea profită”

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a spus cântăreața, în cadrul unei discuții cu Viviana Sposub.

Cele două recunosc că îl plac mult pe George, care „muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI