Ferma 2020. Doliu uriaș pentru una din vedete! Tatăl a murit și nu poate merge la înmormântarea lui

Ferma 2020. Doliu uriaș pentru una din vedete! Tatăl a murit și nu poate merge la înmormântarea lui
Ferma 2020. Doliu uriaș pentru una din vedete! Tatăl a murit și nu poate merge la înmormântarea lui

Durere fără margini pentru o concurentă de la ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Aflată în concursul de la PRO TV, vedeta a aflat că tatăl ei a murit, ieri, în Israel. Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație din zonă, vedeta nu poate fi prezentă la înmormântare, pentru a-i aduce un ultim omagiu părintelui său.

Doliu uriaș pentru una dintre vedetele show-ului Ferma 2020. Tatăl ei a murit și nu poate merge la înmormântare

Giulia Nahmany a aflat că tatăl ei s-a stins din viață, ieri, în Israel. Doctorul Itshak Nahmany, în vârstă de 68 de ani, avea probleme de sănătate cunoscute de întreaga familiei, care erau ținute sub control prin tratamente medicale. În urmă cu câteva zile, starea sa de sănătate s-a agravat, iar miercuri a murit. Durerea este cu atât mai mare pentru Giulia cu cât nu își poate conduce părintele pe ultimul drum. Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație, orice persoană care aterizează în Israel este obligată să stea 14 zile în carantină la domiciliu.

„Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma.Orășeni vs Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile”, scrie PRO TV.

  • Părinții vedetei au divorțat în anul 2012, după 30 de ani de mariaj. Cei doi s-au bătut pe o avere colosală. Daniela Nahmany a cerut partaj de milioane de euro .

Mama ei s-a prăpădit în urmă cu 6 ani. Gestul cutremurător pe care l-a făcut artista pentru cea care i-a dat viață

În urmă cu 6 ani, pe 8 septembrie 2014, după un an de luptă cu cancerul, se stingea din viață mama Giuliei, Daniela Nahmany.

„Am pierdut cea mai importantă și iubită ființă din viața mea. Cuvintele nu sunt îndeajuns pentru a descrie durerea ce o port în suflet. Rămas bun, draga mea mămică! Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat o mamă atât de specială ca tine. Drum lin spre stele, mergi cu Îngerii, Îngerul meu păzitor!”, a scris Giulia, la acea vreme, pe Facebook.

Momentul tragic s-a petrecut la câteva zile înainte ca filmul la care vedeta a muncit, ”Love by Design”, în care a și jucat rolul principal, alături de Jane Seymour și David Oakes, să fie ecranizat. Pelicula îi este dedicată părintelui său. Numele personajului Giuliei, primul pe care l-a interpretat în carieră, este chiar Danielle și a fost ales de actriță cu un an în urmă, în semn de recunoștință pentru dragostea pe care i-o poartă mamei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI